Gjithçka rreth Anëtarësim në lotari në 2023

Në fushën e lotarisë, ashtu si në të gjithë industrinë e lojërave të fatit, veprimet e vogla kanë rëndësi. Gjëra të tilla si përfitimi i bonuseve, zgjedhja e shtëpisë së duhur të lojërave, grumbullimi i shanseve dhe luajtja në momentin e duhur mund të jenë ndryshimi midis fitimit të madh dhe humbjes së një aksioni të tërë.

E thënë thjesht, nuk mund të thuhet se ku qëndron fati. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të eksploroni çdo cep të lojës. Ky artikull e bën këtë me modelin e lotarisë së anëtarësimeve në shtëpi.

Çfarë janë anëtarësimet në Lotto?

Çfarë janë anëtarësimet në Lotto?

Ky është një model ku një lojtar regjistrohet për t'u bërë anëtar në vend që thjesht të blejë një biletë nga një ofrues llotarie. Kërkohen të dhëna personale kur regjistroheni për një anëtarësim në loto. Këto ndryshojnë nga një llotari në tjetrën. Anëtarësimet ofrohen ose nga vetë llotaritë, p.sh. The Lott Australia ose nga shitësit e biletave si Netlotto.

Anëtarësimet në loto ndahen në kategori të ndryshme. Ka anëtarësime të zakonshme dhe anëtarësime në avantazh. Ofruesit e ndryshëm kanë emra të ndryshëm për kategoritë (premium, ar, platin, argjend, bronz, etj.). Shuma e paguar nga lojtari përcakton kategoritë dhe, siç pritej, kategoritë më të larta kanë më shumë avantazhe.

Këto nuk duhet të ngatërrohen me anëtarësimet e formuara nga vetë lotaritë. Shoqata e Lotarisë Shumë-Shtetërore (MUSL), për shembull, është një anëtarësim në lotari me 34 llotari nga shtete të ndryshme në Shtetet e Bashkuara. Shoqata Botërore e Lotarisë (WLA) kërkon të bashkojë llotaritë nga e gjithë bota në përgjigje të rritjes së lojërave në faqet e lotarisë në internet.

Një mënyrë tjetër e mirë për të bërë partneritet me të tjerët për të fituar loto pa shpenzuar të gjithë pasurinë tuaj është që bashkohuni me një sindikatë lotarie.

Çfarë janë anëtarësimet në Lotto?
A ia vlen të bëhesh Anëtar Lotto?

A ia vlen të bëhesh Anëtar Lotto?

Në shumë mënyra, të qenit anëtar i lotos i jep një lojtari më shumë avantazhe sesa të luash rastësisht. E shkurtra e saj është se ia vlen të jesh anëtar i lotos. Sidoqoftë, është e rëndësishme të paraqisni avantazhet dhe kundërargumentet dhe më pas të lejoni çdo lojtar të lotarisë në internet të bëjë një zgjedhje të informuar.

Përfitimet e të qenit anëtar i lotarisë

Për llotaritë, avantazhet e anëtarësimit përfshijnë shërbimin e anëtarëve përtej juridiksionit të tyre, certifikimin, krahasimin dhe mbështetjen. Megjithatë, ky artikull kundërshton përfitimet që vlejnë për lojtarët individualë të lotarisë.

Prioriteti kur blini bileta

Edhe pse biletat e lotarisë nuk kanë gjasa të mbarojnë, ka raste kur faqet e internetit të lotarisë pushtohen nga trafiku masiv. Kjo është e zakonshme kur jackpot-et janë të mëdha dhe shortet janë afër. Si një anëtar i lotos, një lojtar ka përparësi në kohë të tilla. Ata mund të blejnë bileta përmes kanaleve alternative si kontaktimi i drejtpërdrejtë me mbështetjen e klientit të lotarisë.

Anëtarësimi në llotari gjithashtu krijon një lojtar për çmime falas si zbritje dhe dhurata për bileta. Sa më i lartë anëtarësimi, aq më të mundshme dhe më të mëdha janë shpërblimet. Një anëtarësim në loto fjalë për fjalë i vendos anëtarët në pjesën e përparme të radhës së lojës.

Ndihmoni kur ndiqni fitimet

Duke luajtur në një faqe llotarie në internet shpesh i lë lojtarët me zhgënjime kur pretendojnë fitime. Me një anëtarësim në loto, një lojtar është i mbrojtur mirë nga ky problem. Duke përdorur detajet e dhëna gjatë regjistrimit, lotaria automatizon pjesën më të mirë të dërgesës së fitimeve.

E tëra çfarë duhet të bëjë një anëtar është të njoftojë shortin dhe të marrë procesin. Anëtarësimi është edhe më i dobishëm në këtë drejtim kur luani në një llotari në internet jashtë shtetit. Kur shumë njerëz fitojnë llotarinë e luajtur jashtë vendit, ata nuk janë të përgatitur mirë me procesin dhe ligjet e pretendimit të fitimeve. Lotaria e anëtarëve e bën këtë proces të qetë.

Banka e informacionit

Lotaritë dërgojnë përditësime të rregullta për anëtarët e tyre në lidhje me ngjarjet e ardhshme nga të cilat ata duhet të përfitojnë. Informacioni si datat e shortit dhe rritja e jackpot-it u jepet anëtarëve përpara se të jenë të disponueshme për publikun e gjerë. Buletinet japin informacion nga ekspertë të industrisë që mund ta ndihmojnë dikë të bëjë lëvizje më të mira të lotos.

Përfshihuni në shorte

Disa lotari ftojnë disa nga anëtarët e tyre që të jenë fizikisht të pranishëm gjatë shorteve. Duke pasur parasysh se një qëllim i duke luajtur llotarinë është të argëtohesh, një ftesë e tillë është një përfitim i madh. E vë anëtarin në qendër të vëmendjes para të gjithëve që ndjekin shortin dhe ndonjëherë vjen me dhurata.

Luaj llotari në mënyrë pasive

Disa anëtarësim i lejojnë lojtarët të regjistrojnë paraprakisht biletat për llotaritë e ardhshme. Tarifat zbriten nga portofoli i anëtarit dhe dërgohen automatikisht kur të fillojë shorti. Kjo ndihmon që anëtarët e angazhuar ndryshe të mos humbasin lotaritë më të mëdha.

A ia vlen të bëhesh Anëtar Lotto?
Anëtarësimet më të mira të lotos 2023

Anëtarësimet më të mira të lotos 2023

Nevojat e lojtarit përcaktojnë anëtarësimin 'më të mirë' të lotos. Gjëra të tilla si regjistrimi paraprak i biletave, të luajturit jashtë shtetit dhe shpërblimet përcaktojnë përshtatshmërinë. Në vitin 2021, anëtarësimet më të mira të lotos në mbarë botën përfshijnë:

  • Klubi i Lojtarëve të Gjeorgjisë: Ky anëtarësim në lotarinë amerikane u ofron anëtarëve avantazhe si rihyrja e biletave jofituese për shorte të shansit të dytë. Ai inkurajon lotarinë në internet dhe premton pagesa të menjëhershme deri në 600 dollarë. Anëtarët gjithashtu ftohen në ngjarje ekskluzive.
  • Loti: Lott është një nga anëtarësimet më të mira të Australisë që u lejon lojtarëve të hyjnë në lotari në të gjithë shtetet dhe jashtë saj. Edhe jorezidentët mund të blejnë anëtarësimin në Lott.
  • Shtëpia dhe mënyra e jetesës së Krishtlindjeve të Shën Gjonit: Ky anëtarësim në Australi ka një barazim vetëm për anëtarët në krye të shortit të zakonshëm javor. Është krijuar për të përhapur gëzimin e Krishtlindjes tek të gjithë anëtarët.
  • Lotaria e Nju Xhersit: Ky është një anëtarësim falas që u siguron anëtarëve përditësime ditore, sinjalizime për jackpot, shorte për shansin e dytë, promovime dhe shumë më tepër.
  • Lotaria e Hospice Katharine House: Kjo llotari ofron anëtarësime tremujore, gjashtëmujore dhe vjetore. Ajo drejton një llotari 1 dollarë në javë për të mbështetur bujtinë në kujdesin për komunitetin. Një anëtarësim i madh është për njerëzit e interesuar në bamirësi.
  • Lotaria DC: Kjo faqe e anëtarësimit të lotarisë në Uashington është një lider global i aksesueshëm në më shumë se pesë gjuhë (anglisht, kinezisht, amharisht, frëngjisht, spanjisht, vietnamezisht dhe koreanisht). Ai i lejon lojtarët të tërheqin deri në 5000 dollarë menjëherë nga pikat e shitjes së tij.
Anëtarësimet më të mira të lotos 2023
Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

A ia vlen të bashkohesh në një anëtarësim në Lotari?

Po. Ka shumë përfitime si promovime, ftesa, shorte për shansin e dytë, shorte vetëm për anëtarët dhe përmirësimin e lotarisë online në llotaritë jashtë shtetit.

A tarifohen anëtarësimet në Lotari?

Disa anëtarësime janë falas, ndërsa të tjerat janë me pagesë. Disa llotari kanë nivele anëtarësimi - bronz, argjend, ari, VIP, VVIP, Platinum, etj. - me avantazhe të ndryshme.

A mund të blej një anëtarësim Lotto jashtë vendit tim?

Po, disa faqe interneti si lotaria DC janë globale dhe mund të aksesohen nga kudo, me kusht që lotaria të lejohet në zonën tuaj. Shumë prej tyre janë në dispozicion në gjuhë të ndryshme.

Si mund të marr një anëtarësim në Lotari?

Anëtarësimi fitohet duke u regjistruar në faqen e dëshiruar të lotarisë ose duke vizituar ambientet e tyre fizike. Në disa raste, paguhet një tarifë anëtarësimi.

Cili është anëtarësimi më i mirë i Lotarisë?

Anëtarësimi më i përshtatshëm në loto varet nga ajo që një lojtar kërkon të përfitojë prej saj, p.sh. lojë e rastit të dytë, bileta të hershme etj.

A mund të anuloj një anëtarësim në Lotari?

Po, shumica e lotarive i lejojnë anëtarët të anulojnë anëtarësimet sipas dëshirës, shpesh pa gjoba. Sidoqoftë, leximi i kushteve të një anëtarësie të veçantë është jetik përpara se të bashkoheni.

Pyetjet e shpeshta