Aishwarya Nair

Aishwarya Nair

Researcher

Biography

Udhëtimi i Aishwarya filloi në shtetin piktoresk të Kerala, i njohur për tapiceri të pasur të historisë dhe kulturës. Që në moshë të re, ajo ishte e mahnitur nga historitë e fatit, fatit dhe fatit. Duke e bashkuar këtë me aftësitë e saj akademike, ajo filloi një rrugë për të studiuar dhe kuptuar sistemet globale të lotarisë. E frymëzuar nga thënia e lashtë indiane, "Dituria është pasuria më e madhe", ajo përpiqet të fuqizojë audiencën e LottoRanker me gjetje të thella.

Alderney Gambling Control Commission