Eddy Cheung

Idetë e strategjisë së llotarisë që mund të funksionojnë për ju
2023-02-21

Idetë e strategjisë së llotarisë që mund të funksionojnë për ju

Ka më shumë gjasa që të goditeni nga një meteor ose të fitoni një çmim Oscar sesa të keni fat në llotari. Megjithatë, miliona njerëz ende nxitojnë të blejnë bileta lotarie çdo vit, duke shpresuar se numrat e tyre do të tërhiqen si fituesi i madh.

Mënyra alternative për të gjetur numrat tuaj me fat të lotarisë
2023-02-07

Mënyra alternative për të gjetur numrat tuaj me fat të lotarisë

Shanset e lotarisë janë të njohura për të gjithë. Edhe nëse nuk i njihni shifrat specifike, me siguri keni dëgjuar rreshta të tillë si "keni më shumë gjasa të goditeni nga rrufeja". Pavarësisht këtij fakti të pamohueshëm, një përqindje e konsiderueshme e popullsisë kënaqet me bastet në lojërat e llotarisë. Është një mënyrë e këndshme për t'u ndarë me disa dollarë duke ëndërruar se si do të ndryshonte ekzistenca e dikujt nëse dikush do të fitonte pasuri masive për mrekulli.

Keno - Çfarë është dhe si e luani?
2023-01-17

Keno - Çfarë është dhe si e luani?

Cila mendoni se është loja e lotarisë që merr më pak vëmendjen që meriton? Ka shumë lojtarë që do të thoshin keno.