Ethan Tremblay

Si mund të ndikojnë taksat në fitimet tuaja të lotarisë
2023-02-14

Si mund të ndikojnë taksat në fitimet tuaja të lotarisë

Shumë njerëz do ta konsideronin veten jashtëzakonisht me fat nëse do të fitonin lotarinë dhe do të mund të merrnin para në biletën e tyre. Mos harroni se taksat dhe shpenzimet e tjera mund të ulin të ardhurat tuaja, ndaj mos filloni të jetoni ende një jetë të lartë.

Udhëzuesi i fundit i Lotarisë në internet i vitit 2023
2023-01-31

Udhëzuesi i fundit i Lotarisë në internet i vitit 2023

Që në Kinën e lashtë, ku loja Keno kishte një qëllim të ngjashëm, lotaritë kanë qenë një mënyrë popullore për të rritur të ardhurat e qeverisë. Një lotari, në formën e saj më klasike, përfshin blerjen e një bilete përpara se një grup topash të numëruar të zgjidhen rastësisht nga një vizatim.

Kartat Gërvishtëse ose Lotaria: Cili është basti më i mirë
2023-01-10

Kartat Gërvishtëse ose Lotaria: Cili është basti më i mirë

A keni menduar ndonjëherë nëse kartat gërvishtëse ose lotaria ofrojnë shanse më të mira? Kartat gërvishtëse janë të këndshme dhe mund të fitohen pa shpenzuar asgjë. Ato janë lojëra fati, kështu që shumë preferojnë lojëra të bazuara në aftësi, veçanërisht në internet.