Katrin Becker

Udhëzuesi i dobishëm për fituesit e EuroMillions
2023-03-28

Udhëzuesi i dobishëm për fituesit e EuroMillions

Lotaria EuroMillions është një fenomen global dhe një gur i çmuar i industrisë evropiane të lojërave të fatit. Lojtarët në këtë llotari mbarë evropiane mund të hyjnë për vetëm dy euro, me çmimin kryesor prej 190 milionë euro.

433 fitues të xhekpotit në një short të lotarisë - A është e papranueshme?
2023-03-14

433 fitues të xhekpotit në një short të lotarisë - A është e papranueshme?

Raportet se 433 persona në Filipine kishin fituar çmimin e madh të një tombole të mbështetur nga qeveria, që arrinte në 236 milionë pesos (afërsisht 4 milionë dollarë), bëri që më shumë se disa njerëz të ndaleshin në gjurmët e tyre.

A duhet të punësoni një avokat Lotarie nëse fitoni Lotarinë?
2023-02-28

A duhet të punësoni një avokat Lotarie nëse fitoni Lotarinë?

Nëse do të fitonit loton, mund të besoni se zgjidhja më e vështirë do të ishte të përcaktoni se çfarë të blini me fitimet tuaja së pari. Por fakti është se do t'ju duhet ndihmë për të kursyer sa më shumë para për përdorim të mëvonshëm sa të jetë e mundur. Dhe gjëja e parë që duhet të bëni për të marrë atë ndihmë është të telefononi një avokat lotarie.

Mënyrat e zgjuara për të shpenzuar fitimet tuaja nga Lotaria
2023-01-24

Mënyrat e zgjuara për të shpenzuar fitimet tuaja nga Lotaria

Cila do të ishte gjëja e parë që do të fitonit nëse fitonit xhekpotin nesër? Atë çantë luksoze apo palë atlete që i keni vënë në sy, apo një arratisje në vendndodhjen e ëndrrave tuaja?