Priya Patel

Priya Patel

Researcher

Biography

Duke u rritur në qytetin e qetë të Napier-it dhe më vonë duke shkuar në Auckland për studimet e saj të larta, intriga e Priya-s me dinamikën e lojërave në internet lulëzoi gjatë kërkimit të saj pasuniversitar. Duke bashkuar ashpërsinë e saj akademike me pasionin e saj të ri, ajo filloi një mision për të zbërthyer dhe kuptuar ndërlikimet e kazinove në internet. E udhëhequr nga thënia e saj e preferuar, "Dituria është ura drejt suksesit", Priya ka ofruar vazhdimisht njohuri të pashembullta në botën gjithnjë në zhvillim të lojërave të fatit në internet.

Alderney Gambling Control Commission