Fast Payout Casinos

FastPay Ă«shtĂ« njĂ« platformĂ« pĂ«r pagesat nĂ« internet qĂ« u mundĂ«son pĂ«rdoruesve tĂ« tregtojnĂ«, paguajnĂ« dhe marrin para. ËshtĂ« njĂ« nga mĂ«nyrat mĂ« tĂ« shpejta dhe mĂ« tĂ« pĂ«rshtatshme tĂ« pagesĂ«s, e lançuar nga Kompania e Komunikimit e GjeneratĂ«s sĂ« ardhshme me bazĂ« nĂ« Kurdistan nĂ« 2017. Kjo mĂ«nyrĂ« pagese shtrihet nĂ« rajone tĂ« tilla si Lindja e Mesme dhe vendet arabe. ËshtĂ« portofoli kryesor celular i pĂ«rdorur pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« depozita nĂ« vendet e lojĂ«rave tĂ« fatit nĂ« Irak.

FastPay përdoret për blerje në dyqane fizike dhe online dhe transferta parash, si dhe për blerjen e biletave të lotos. Për shkak të përfitimeve të ndryshme, kjo portofol celular ka arritur njohje të gjerë në mesin e lojtarëve irakianë të lotos. E vetmja pengesë është se FastPay është i kufizuar vetëm për lojtarët irakianë për momentin. Arsyeja kryesore është se procesi i regjistrimit kërkon që përdoruesi të ketë një numër celulari irakian.

Si të bëni një depozitë me Fastpay
Si të bëni një depozitë me Fastpay

Si të bëni një depozitë me Fastpay

Si i tillë, përdorimi i tij jashtë Irakut është sfidues. Por kompania po punon për të gjetur një zgjidhje për të bërë një hyrje të konsiderueshme në tregun global të lojërave të fatit. Punonjësit zakonisht ngarkojnë para në kuletat e tyre FastPay përmes ATM-ve të DenizBank, kartave të kreditit ose transfertave bankare. DenizBank është ofruesi kryesor i pagesave FastPay ATM, megjithëse klientët jo-bankë mund ta përdorin shërbimin edhe përmes aplikacionit celular.

Aktualisht, ka shumë pak sajte që pranojnë depozita në FastPay, por në të ardhmen, më shumë platforma loto online me FastPay ka të ngjarë të shfaqen ndërsa industria e lojërave të fatit në internet zhvillohet. Punonjësit duhet së pari të verifikojnë nëse faqja e tyre e preferuar e lotarisë pranon FastPay përpara se të vazhdojnë të bëjnë një pagesë.

Për ta konfirmuar këtë, lojtarët duhet të flasin me një agjent të shërbimit ndaj klientit. Përpara depozitimit në një faqja e lotarisë në internet që pranon FastPay, përdoruesit duhet të shkarkojnë aplikacionin FastPay dhe të regjistrohen për një llogari falas. Pastaj ata duhet të sigurohen se ka fonde të mjaftueshme në llogari për të mbuluar depozitën.

FastPay është një pagesë shumë fleksibël dhe përdoruesit e saj mund ta vërtetojnë këtë. Mund të lidhet me një llogari bankare, veçanërisht për ata që janë anëtarë të DenizBank. Ky opsion pagese është një degë e një DenizBank turke në Stamboll. Një llogari bankare është e lidhur me FastPay nëpërmjet kartës së kreditit ose nëpërmjet seksionit 'dërgoni para' të një transferte bankare.

Si të bëni një depozitë me Fastpay
Procesi i depozitimit

Procesi i depozitimit

Procedura për të bërë një depozitë duke përdorur këtë metodë nuk ndryshon nga kuletat e tjera elektronike mënyrat e depozitimit në treg.

 1. Lojtari hyn në një faqe llotarie FastPay me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim
 2. Ata shkojnë në seksionin bankar ose arkëtar dhe zgjedhin FastPay si opsionin e depozitës
 3. Tjetra është futja e detajeve të llogarisë FastPay (numri celular dhe një kod kalimi)
 4. Lojtari më pas specifikon shumën e depozitës
 5. Ata duhet të ndjekin udhëzimet e faqes dhe të konfirmojnë depozitën

Një aspekt tjetër i favorshëm i FastPay është se ai lejon jo anëtarët e bankës të bëjnë depozita përmes aplikacionit celular. Aplikacioni është i disponueshëm si për përdoruesit e Android ashtu edhe për iOS. Për më tepër, kjo metodë nuk ka kufizime të depozitave.

Punonjësit mund të depozitojnë deri në kufirin maksimal që lejojnë faqet e tyre të lotarisë në internet. Faqet e lotarisë shpesh kanë kufij fleksibël të depozitave që variojnë nga, p.sh., 10 dollarë për lojtarët e rastësishëm dhe deri në 5,000 dollarë për rrotullat e lartë. Klientët kanë fatin të vendosin kufijtë e depozitave ditorë përmes llogarive të tyre FastPay, duke praktikuar në këtë mënyrë lojërat e përgjegjshme të fatit.

Procesi i depozitimit
Si të bëni një tërheqje me FastPay

Si të bëni një tërheqje me FastPay

Për të siguruar një tërheqje pa probleme të fitimeve, një faqe llotarie në internet me FastPay do të vendosë kushte të ndryshme. Shumica e faqeve të lotarisë kanë një prag minimal dhe maksimal të tërheqjes.

Ekziston gjithashtu një kufi se sa shpërblime mund të marrë dikush në një ditë ose një javë. Një shembull i mirë është një faqe interneti llotarie që mundëson pagesa katër herë në javë prej të paktën 50 dollarë dhe deri në 10,000 dollarë. Për të kërkuar një pagesë, llogaria e lojtarit duhet të ketë fituar të paktën 50 dollarë.

Telefonat celularë janë të dobishëm kur bëni tërheqje në Android dhe iOS. Diçka që vlen të përmendet është se lojtarët mund të arkëtojnë fitimet e tyre vetëm me opsionin e pagesës që përdorën kur bënin depozitimin. Për shembull, nëse një klient përdor një metodë tjetër për të depozituar, ai/ajo nuk do të lejohet të përdorë FastPay për tërheqje.

Si të bëni një tërheqje me FastPay
Procesi i TĂ«rheqjes

Procesi i TĂ«rheqjes

Periudha e pĂ«rpunimit tĂ« tĂ«rheqjes ndryshon nga njĂ« faqe llotarie nĂ« tjetrĂ«n. ËshtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« theksohet se çdo vend lotarie ka njĂ« procedurĂ« unike pĂ«r trajtimin e tĂ«rheqjeve. MegjithatĂ«, hapat themelorĂ« janĂ« identikĂ« pĂ«r pothuajse tĂ« gjitha faqet e lotarisĂ« nĂ« internet. Procesi bazĂ« Ă«shtĂ« si mĂ« poshtĂ«.

 1. Pas hyrjes në faqen e lotarisë ku është regjistruar, përdoruesi shkon në faqen e arkëtarit
 2. Përdoruesi vazhdon të zgjedhë një mënyrë pagese dhe, në këtë rast, FastPay, të kërkojë një tërheqje
 3. Më pas klienti fut numrin e celularit të lidhur me llogarinë e tij FastPay
 4. Më pas plotësojnë shumën për të tërhequr
 5. Faqja e lotarisë do të ketë nevojë për dëshmi se informacioni i paraqitur i përket pronarit legjitim të llogarisë
 6. Transferimi bëhet menjëherë pasi faqja e internetit të verifikojë identitetin e lojtarit

Faqet kryesore të lotarisë FastPay ofrojnë pagesa falas të lotarisë. Megjithatë, nëse një lojtar dëshiron të tërheqë më shumë se shuma maksimale e lejuar, ai mund të duhet të paguajë një tarifë shtesë.

Procesi i TĂ«rheqjes
Siguria dhe siguria në FastPay

Siguria dhe siguria në FastPay

Siguria duhet të merret në konsideratë sa herë që përfshihen fondet dhe të dhënat konfidenciale të klientëve. Klientët duhet të sigurohen se fondet e tyre nuk do të rrezikohen ose se informacioni personal nuk do të rrjedhë. Sipas portofolit FastPay, ai përdor masat më të rrepta të sigurisë, enkriptimet dhe metodat e mbrojtjes së të dhënave.

Me një protokoll HTTPS (kriptimi SSL), të gjitha platformat e internetit të FastPay dhe aplikacionet celulare janë të sigurta. Portofoli është gjithashtu i certifikuar (PA-DSS), i cili forcon sigurinë e të dhënave të përdoruesit dhe informacionit të transaksioneve. Për të shmangur çdo shkelje të të dhënave, faqja e internetit përdor një mur zjarri sa herë që ndodh një transaksion financiar. Firewall-et rrallë depërtohen nga hakerat ose ndonjë përdorues tjetër me qëllim të keq që dëshiron të kryejë mashtrim.

Një fjalëkalim i fortë, një gjurmë gishti dhe një gjurmë e fytyrës përdoren të gjitha për të mbrojtur një llogari FastPay. Të dhëna të tilla mblidhen nga klienti gjatë procesit të regjistrimit. Komponentët biometrikë janë unikë në mesin e përdoruesve dhe nuk mund të falsifikohen nga mashtruesit, veçanërisht gjurmët e gishtërinjve dhe gjurmët e fytyrës.

Mashtruesit mund të përdorin gjithashtu numra telefoni dhe email të rremë që pretendojnë se janë tregtarë të FastPay. Klientët duhet të jenë të vetëdijshëm që kontaktet e FastPay shfaqen në faqen e tyre zyrtare. Sa herë që klientëve iu drejtohet një email ose numër telefoni tjetër, FastPay paralajmëron se përpjekje të tilla duhet të injorohen dhe të raportohen menjëherë.

Siguria dhe siguria në FastPay
Opsionet e mbështetjes së klientit Fastpay

Opsionet e mbështetjes së klientit Fastpay

Përfaqësuesit e klientëve janë fytyra e kompanisë, ndaj komunikimi i tyre duhet të jetë shumë efektiv. Klientët janë gjithmonë në kërkim të zgjidhjes më të mirë për sfidat që hasin.

Fatmirësisht, profesionistët e tavolinës së mbështetjes në FastPay përdorin gjuhën popullore të klientit për të thjeshtuar termat teknike. Ata ofrojnë akses gjatë gjithë orarit në ndihmën e tyre të besueshme. Metodat e mëposhtme mund të përdoren për të kontaktuar stafin mbështetës:

Një ofrues pagese duhet të theksojë shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit. Thënë kështu, FastPay ka përfaqësues të sjellshëm të kujdesit ndaj klientit. Për shkak të shërbimit të patëmetë ndaj klientit, kompania ka qenë në gjendje të rritet duke mbajtur klientë besnikë. Mbështetja e klientit përfshin gjithashtu seksionin FAQ, i cili mbulon përgjigjet e përgjithshme për pyetjet e bëra shpesh.

Klientët inkurajohen të konsultojnë seksionin FAQ për udhëzime se si të zgjidhin çështje të vogla edhe përpara se të telefonojnë stafin mbështetës. Përndryshe, përdoruesit mund të plotësojnë një formular kontakti me emrat dhe adresat e tyre të emailit. Në këtë mënyrë, agjentët e kujdesit ndaj klientit do ta kenë të lehtë të zgjidhin problemet që lidhen me pagesat dhe çështje të tjera teknike.

Opsionet e mbështetjes së klientit Fastpay