Lotaria Kombëtare zbulon numrat më të njohur

Lajme

2022-08-16

Në vitin 2004, një shfaqje televizive e njohur publikoi një sërë numrash dhe pretendoi se ata kishin më shumë gjasa për të fituar në çdo llotari. Falë asaj shfaqjeje, qindra njerëz ende përdorin një kombinim të numrave deri më sot. Megjithatë, kjo ka të ngjarë të ndryshojë pasi Lotaria Kombëtare ka nxjerrë numrat më të njohur të lotarisë, sipas statistikave që ata kanë mbledhur prej disa vitesh.

Lotaria Kombëtare zbulon numrat më të njohur

Sipas Lotarisë Kombëtare, shumica e lojtarëve të lotarisë zakonisht zgjedhin kombinime që përfshijnë shumëfisha të shtatë, të cilat janë 42, 35, 28, 21, 14 dhe 7. Një pjesë e shpjegimit është se numri shtatë mendohet të jetë një numër me fat në shumicën e kulturave. Megjithatë, pavarësisht se shumëfishat e shtatë janë të njohura, ato rrallë tërhiqen së bashku në një barazim të vetëm. Pasja e këtyre numrave ka të ngjarë t'i sjellë një lojtari një shumë më të ulët çmimi dhe jo çmimin e parë të lotarisë.

Numra të tjerë me fat

Raporti i Lotarisë Kombëtare tregon gjithashtu se shumëfishat e pesë zgjidhen zakonisht nga shumica e lojtarëve dhe janë sekuenca e dytë më e popullarizuar e numrave. Një pjesë interesante e raportit ishte sekuenca e numrave në numrin tre në popullaritet bazuar në një shfaqje televizive të njohur të quajtur Lost.

Seriali, Lost, bazohet në një grup njerëzish të përfshirë në një aksident avioni dhe të bllokuar në një ishull. Një nga viktimat kishte fituar lotarinë para rrëzimit të avionit, duke përdorur numrat me fat 4, 8, 15, 16, 23 dhe 42. Shumë lotari online lojtarët kanë përdorur të njëjtën sekuencë numrash, duke e bërë atë sekuencën e tretë më të popullarizuar të numrave në historinë e llotarive.

Kombinimet e tjera janë shumëfisha të nëntë dhe dhjetë dhe një deri në gjashtë. 7, 17, 27, 37, 47, 57 është një tjetër kombinim i dukshëm, i quajtur si 'Të gjitha 7-të'

Lotaria Kombëtare e ndau këtë informacion pikërisht përpara shortit prej 20 milionë eurosh, i cili është një xhekpot i domosdoshëm.

Opinionet e Lotarisë Kombëtare

Këshilltari i lartë i fituesve, Carter Andy Camelot, i konsideroi numrat e njohur me fat një sekret për të cilin organizata kishte debatuar për një kohë të gjatë përpara se të vendoste t'i publikonte. Shqetësimi i tij kryesor ishte se publikimi i informacionit do të rriste numrin e lojtarëve që zgjidhnin sekuencat e numrave. Nëse ndonjë nga sekuencat do të paraqitet në rezultatin e një shorti, do të kishte shumë fitues të çmimit të parë që do të ndajnë çmimin që shuma që secili do të merrte nuk do të ishte e madhe.

Nga ana tjetër, lëshimi i numrave të njohur dhe sekuencave të numrave nuk ndikon në tërheqjet. Për më tepër, lojtarët kanë ende mundësinë e zgjedhjes së sekuencave të tjera të numrave pasi çdo sekuencë numrash mund të fitojë jackpot-in. Ky arsyetim bëri që organizata e lotarisë të vendosë të ndajë informacionin me publikun.

Opinionet e Punterit popullor

Shumë lojtarë që luajnë shortin kanë ndarë opinionet e tyre për raportet e nxjerra nga Lotaria Kombëtare. Opinionet tregojnë ndjenja të përziera mes lojtarëve. Disa prej tyre janë mjaft të pakënaqur që informacioni është shpërndarë publikisht. Kjo është kryesisht për shkak se ata ndjejnë se kishin një sekret të kombinimeve të numrave më me fat në të cilët u mbështetën, i cili tani është ekspozuar në të gjithë botën. Megjithatë, ato nuk kanë asnjë bazë pasi kombinimet e numrave nuk janë shfaqur kurrë në asnjë short të Lotarisë Kombëtare dhe nuk ka asnjë garanci që ato të shfaqen.

Lojtarë të tjerë mendojnë se ishte një vendim i shkëlqyeshëm për të zbuluar informacionin. Kjo për shkak se u jep lojtarëve informacion në lidhje me numrat që konsiderohen me fat ose informacion mbi sekuencat e numrave që duhet shmangur nëse nuk duan të ndajnë çmimin e parë me shumë lojtarë të tjerë në rast se fitojnë.

Në përgjithësi, këta numra ose sekuenca duhet të përdoren si udhërrëfyes dhe nuk duhet të gabohen si çelësat për zhbllokimin e fitimeve të lotarisë.

Të rejat e fundit

Bonuset më të mira të mirëseardhjes me kartën e pagesës për lojtarët e lotove në internet në maj 2023
2023-05-09

Bonuset më të mira të mirëseardhjes me kartën e pagesës për lojtarët e lotove në internet në maj 2023

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet
Luaj tani
Lucky Bird Casino
Lucky Bird Casino