Licencat

Alderney Gambling Control Commission

Komisioni i Kontrollit të Kumarit në Alderney (AGCC) është një autoritet rregullator i pavarur përgjegjës për rregullimin e lojërave të fatit në internet në emër të Shteteve të Alderney. E themeluar në maj 2000, AGCC siguron që qasja e saj rregullatore dhe mbikëqyrëse plotëson standardet e njohura ndërkombëtarisht për drejtësinë, transparencën dhe mbrojtjen e lojtarëve.

Shfaq më shumë