Më e mira Lotari Lojëra

Lotaria

Lotaria është një formë kumari që ndikohet shumë nga rastësia. Kjo lojë është shumë e njohur në mbarë botën, pasi lojtarët e lotarisë kanë mundësinë të fitojnë një shumë të madhe parash. Sidoqoftë, shanset për të fituar llotarinë janë jashtëzakonisht të ulëta, mund të shpresohet vetëm.

Shfaq më shumë
Bileta gërvishtëse

Një kartë gërvishtje është ajo që tingëllon - një copë kartë, zakonisht me printim tërheqës që përshkruan shpërblimin, në të cilën një pjesë e sipërfaqes mund të gërvishtet për të zbuluar se çfarë është poshtë. Kur pyesim se si të luajmë llotari në internet, duhet të mendojmë për letrat gërvishtëse - ato janë shumë të njohura. Në lëvizjen nga offline në online, 'gërvishtja' bëhet duke përdorur tastierën në laptop, tablet ose smartphone. Çmimi mund të jetë diku nga një shumë e vogël apo edhe thjesht e drejta për të luajtur sërish, falas, deri në miliona dollarë. Çmimet mund të përfshijnë gjithashtu pushime, makina, pajisje shtëpiake dhe shpërblime të ngjashme.

Shfaq më shumë
Keno

Keno është ndër lojërat më të vjetra që gjenden në kazinotë moderne. Është një lloj kumari llotarie që është i popullarizuar në shumë pjesë të botës. Edhe pse nuk është ndër llotaritë më të paguara, loja vazhdon të mbetet e saj kundër llotarive si MegaMillions dhe Powerball. Loja ka qenë rreth 2000 vjet, duke ndryshuar shpesh në emër dhe formë. Në lojë, zakonisht ka numrat 1-80. Lojtarët që blejnë bileta Keno rrethojnë numrat që presin të dalin në short.

Shfaq më shumë