10e Lotto Lotari më e mirë në 2024

Tregu në zgjerim i lojërave të fatit në Itali ka rritur një brez dashamirës entuziastë të lotarisë në internet, të cilët kënaqen me bastet në shumë opsione, duke përfshirë 10e Lotto. Një nga pikat e shitjes së kësaj loje është fleksibiliteti i saj, pasi kumarxhinjtë kanë tre mënyra të thjeshta për ta luajtur atë. Përveç kësaj, jackpot-i i tij varion nga 1 milion në 5 milion €, një shumë e madhe që tërheq shumë pjesëmarrës.

Por vlen të përmendet se për shumë bastore 10e Lotto, nuk ka të bëjë me çmimet e parave që ndryshojnë jetën; ata thjesht kanë etje për argëtimin që premton kjo lojë kazino në internet. Gjithashtu, shumica e lojtarëve dëshirojnë të jenë pjesë e komunitetit të gjerë 10e Lotto që përfshin miliona fansa të lotarisë që ndërveprojnë në internet dhe jashtë linje për të diskutuar lojën. Ndonjëherë, ata madje ndajnë strategjitë më të mira për të vënë bast mbi të dhe për të marrë një tarifë nga përpjekja.

10e Lotto Lotari më e mirë në 2024
Ku të blini bileta për 10e Lotto?

Ku të blini bileta për 10e Lotto?

Siç pritej, çdo lojtar i interesuar duhet të dijë se si të blejë një biletë për 10e Lotto për të vënë bast mbi të. Për fat të mirë, është e lehtë! Lojtarët që kërkojnë bileta në format letre mund t'i marrin ato nga pikat e autorizuara të basteve. Në të kundërt, ata që i duan në formë dixhitale duhet të regjistrohen në faqet e verifikuara të basteve që ofrojnë këtë short.

Një biletë e printuar 10e Lotto i ngjan një bilete në internet, kështu që të dyja kanë të njëjtat veçori. Ata kërkojnë që lojtarët të specifikojnë sa vijon:

 • Numrat që duan të luajnë
 • Lloji i shortit ku ata marrin pjesë
 • Shuma ose vlera e bastit të tyre (shkon nga 1,00 € në 200,00 €)
 • Opsionet e lojës që ata dëshirojnë t'i shtojnë biletës së tyre për një shumëllojshmëri çmimesh
Ku të blini bileta për 10e Lotto?
Historia e 10e Lotto

Historia e 10e Lotto

10e Lotto u lançua në qershor 2009 në Italia. Fillimisht, lojtarët e saj duhej të merrnin pjesë në Lotto dhe të paguanin një kosto shtesë. Megjithatë, shumë e konsideruan këtë kërkesë shumë të papërshtatshme pasi i detyroi ata të shpenzonin më shumë.

Për fat të mirë, 10e Lotto u bë e pavarur përfundimisht dhe lojtarët e saj nuk duhej të bastonin në Lotto. Kjo e rriti popullaritetin e saj dhe i hapi rrugë zhvillimit të saj me kalimin e viteve.

Ndërsa viti 2009 po mbyllej, 10 e Vizatimet e lotos ishin caktuar të ndodhin çdo pesë minuta. Më shumë mënyra të lojës u rinovuan më vonë për të ofruar përvoja më emocionuese për lojtarët dhe për të rritur fleksibilitetin e lotarisë.

Për shembull, opsionet 10e Lotto Gold Number dhe Double Gold u prezantuan në 2014 dhe 2017, respektivisht. Në vitin 2020, opsioni Extra u lançua për t'i lejuar lojtarët të marrin një vlerë mbresëlënëse prej 2,000,000 €!

Vlen të përmendet se Lottomatica ofron 10e Lotto dhe vendos rregullat që lojtarët duhet të ndjekin për të fituar xhekpotin.

Historia e 10e Lotto
A është e ligjshme të luhet 10e Lotto?

A është e ligjshme të luhet 10e Lotto?

Ligji italian i lejon kumarxhinjtë të marrin pjesë në forma të ndryshme të lojërave të fatit, duke përfshirë edhe lotarinë. Prandaj, banorët mund të bastojnë në 10e Lotto kurdo që të duan, por duhet të jenë të paktën 18 vjeç. Veçanërisht, çdo blerës i biletave të lotarisë në internet duhet të sigurojë një ID të vlefshme me foto për të vërtetuar se ka arritur moshën e ligjshme të lojërave të fatit.

Sipas ligjit italian, ata që lehtësojnë bastet e të miturve 10e Lotto në forma të tilla si reklamat mund të përballen me burgim ose gjoba të rënda. Për më tepër, shitja e biletave false është gjithashtu e paligjshme.

A është e ligjshme të luhet 10e Lotto?
Si të luani 10e Lotto

Si të luani 10e Lotto

10e Lotto është vendosur në tërheqjen e 20 numrave fitues, duke përfshirë numrat Gold që u mundësojnë lojtarëve të rrisin çmimet e tyre deri në 21 herë. Ata që kanë vënë bast në këtë llotari mund të pohojnë se të luash është e lehtë. Në thelb, lojtarëve u kërkohet të kontrollojnë deri në 10 numra në biletat e tyre (zgjedhjet e tyre duhet të jenë brenda intervalit një deri në 90) dhe të zgjedhin shumën e tyre të aksioneve, opsionet e lojës (Extra, Double Gold, Numri Gold) dhe barazimet.

10e Lotto vjen me tre lloje shortesh, të cilat janë si më poshtë.

E menjëhershme

Shorti i menjëhershëm i lejon lojtarët të krahasojnë menjëherë numrat në biletën e tyre fizike ose online me 20 opsionet e vendosura nga sistemi 10e Lotto. Kjo metodë është ekskluzive për lojtarët që e zgjedhin atë.

Nxjerrja çdo pesë minuta

Ky lloj barazimi nënkupton që numrat fitues nxirren çdo pesë minuta çdo ditë. Biletat shiten nga ora 00:00 deri në 23:59 CET.

Tombol

Ky short bëhet në të njëjtën kohë me lojën Lotto (midis orës 20:00 dhe 20:30 CET çdo të martë, të enjte dhe të shtunë).

Veçanërisht, ata që luajnë 10e Lotto në internet duhet të kenë një llogari aktive bastesh në faqet e internetit të shitësve me pakicë që Agjencia e Doganave dhe Monopolit ka sanksionuar. Përndryshe, ata mund të shkarkojnë aplikacionin Lotaritë e mia për të vënë bast në llotari.

Si të luani 10e Lotto
Cilat janë shanset për të fituar 10e Lotto?

Cilat janë shanset për të fituar 10e Lotto?

Shanset që një lojtar të fitojë 10e Lotto janë 1 në 0, dhe ato zakonisht varen nga:

 • Numrat që ata zgjedhin
 • Numrat fitues
 • Nëse numrat Double Gold dhe Gold janë ndër zgjedhjet e tyre
Cilat janë shanset për të fituar 10e Lotto?
Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton 10e loto

Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton 10e loto

Ashtu si me shumicën e lotarive, fituesit e 10e Lotto kanë gjashtëdhjetë ditë për të kërkuar paratë e tyre. Por si e bëjnë këtë varet nëse i kanë blerë biletat e tyre në internet apo nga një dyqan bastesh dhe nga çmimi që kanë fituar.

Për shembull, çmimet deri në 561,80 € kërkohen nga shitësit e autorizuar me pakicë. Nëse një lojtar fiton 2,300 € ose më pak, ai duhet të shkojë te i njëjti shitës me pakicë që i ka shitur biletën për të marrë paratë e tyre. Në këtë rast, ata duhet të paraqesin një copë letre për të konfirmuar se kanë fituar Lotton 10e.

Lojtarët që fitojnë deri në 10,500 € nuk duhet domosdoshmërisht të vizitojnë një shitës me pakicë të certifikuar; ata mund të bëjnë marrëveshje që paratë t'u dërgohen atyre nëpërmjet mënyrës së tyre të preferuar të pagesës.

Procesi i pretendimit të çmimeve mbi 10,500 € është paksa i ndryshëm pasi një përfaqësues zyrtar i lotarisë duhet së pari të verifikojë fitoren. Gjuajtësit mund të vizitojnë gjithashtu një degë të Banca Intesa Sanpaolo për të vërtetuar dhe kërkuar paratë e tyre.

Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton 10e loto
Si i pretendojnë lojtarët e llotarisë në internet çmimet e tyre

Si i pretendojnë lojtarët e llotarisë në internet çmimet e tyre

Nëse një lojtar në internet fiton një çmim 10e Lotto deri në 10,500 €, paratë e tij depozitohen në llogarinë e tij të basteve. Dhe ata mund ta tërheqin atë si të duan, në varësi të rregullave të faqes së tyre të internetit të lojërave të fatit.

Megjithatë, hapat për të kërkuar çmime 10e Lotto me vlerë mbi 10,500 € ndryshojnë. Fituesit duhet të ndalen në degën më të afërt të Banca Intesa Sanpaolo ose zyrën kryesore të Lottomatica për të kërkuar paratë e tyre. Për ta bërë këtë me sukses, ata duhet të kenë sa vijon:

 • Kodet e tyre tatimore
 • Kartat e vlefshme të identifikimit
 • Kodi unik ID për të specifikuar lotarinë fituese (zakonisht jepet në segmentin "Luaj Detaje" të lojës)
Si i pretendojnë lojtarët e llotarisë në internet çmimet e tyre
Këshilla dhe truke për të luajtur 10e Lotto

Këshilla dhe truke për të luajtur 10e Lotto

Disa tifozë të lotarisë në internet besojnë me vendosmëri se është e kotë të përgatitesh për të vënë bast në 10e Lotto pasi është një opsion kazino i bazuar në shanse. Por është një gabim sepse ka këshilla të ndryshme të provuara dhe të testuara që mund të përdoren për të rritur cilësinë e përvojave të tyre të basteve.

Së pari, lojtarët duhet të heqin dorë nga dëshira dërrmuese për të fituar Lotton 10e sepse, e vërteta është se ata mund të mos sigurojnë çmimin e parë. Laserimi i çmimit kur luani këtë lojë nuk lë vend për ta shijuar atë, duke e bërë bastimin për të një humbje kohe.

Përveç kësaj, kumarxhinjtë që luajnë 10e Lotto duhet të bëjnë detyrat e shtëpisë. Kjo u mundëson atyre t'u përgjigjen pyetjeve të rëndësishme si:

 • Kur shpallen fituesit?
 • A duhet të jenë në Itali për të luajtur lojën?
 • A mund të blejë një bileta të shumta?
 • A do të vendosë qeveria ndonjë taksë për fitimet e tyre 10e Lotto?
 • A ka ndonjë ndryshim midis lojës online dhe offline?
 • A lejohen sindikatat të bastojnë në llotarinë online?
 • Kur është koha më e mirë për të blerë bileta?

Rrjedhimisht, bastorët me njohuri të tilla në majë të gishtave i kuptojnë gjërat që duhen bërë dhe jo të pjesëmarrjes në 10e Lotto, e cila tani është ndër lotaritë më të mira në internet ne Itali. Pra, ata nuk duhet të shqetësohen për gabime që përfundimisht mund t'i 'skualifikojnë' ata.

Këshilla dhe truke për të luajtur 10e Lotto