6D Lotto Lotari më e mirë në 2024

Kumarxhinjtë që jetojnë në Filipine kanë disa opsione kur bëhet fjalë për llotaritë që ata mund të luajnë. Më të mirat priren të organizohen nga Zyra e Lotarisë së Bamirësisë në Filipine. Një shembull i mirë i kësaj është Lotto 6D. Siç sugjeron emri, përfshin zgjedhjen e gjashtë shifrave për secilën biletë. Fitimet ndodhin kur tërhiqet kombinimi i saktë.

Kjo lojë është e njohur me qytetarët filipinas, por aktualisht nuk disponohet në formë online. Lajmi i mirë është se lojtarët e fatit mund të përdorin ende burime në internet për të kontrolluar rezultatet. Barazimet bëhen tre herë në javë. Kjo u jep njerëzve shumë mundësi për të testuar fatin e tyre.

6D Lotto Lotari më e mirë në 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ku të blini bileta për Lotton 6D

Një nga hapat e parë për të arritur çmimin e parë është të dini se si të blini një biletë lotarie 6D. Pa lojë online të disponueshme, lojtari i kumarit është i kufizuar në opsionet e tij. Nuk është aq e thjeshtë sa të klikosh në një aplikacion dhe të zgjedhësh menjëherë numrat.

Në vend të kësaj, ata duhet të gjejnë një shitës me pakicë në zonën e tyre lokale. Për fat të mirë ka një bollëk pikash në të gjithë Filipinet ofrojnë këto bileta lotarie. PCSO është një emër kryesor në komunitetin e lojërave të fatit të këtij vendi. Nuk do të jetë e vështirë të gjesh një ndërmarrje me tulla dhe llaç që shet biletat e tyre të lojës.

Nga ana tjetër, 6D Lotto është më shumë një vend në krahasim me opsionet e njohura si Mega, Super dhe Ultra PCSO Lotto. Blerësi do të duhet të gjejë një shitës me pakicë që ofron një sërë opsionesh të lojës së lotarisë. Këto vende mund të gjenden duke bërë disa kërkime në internet për zonën lokale.

Një histori e shkurtër e lotos 6D

Në vitin 1995, Rrjeti i Televizionit Popullor filloi të drejtonte një shfaqje lojërash të quajtur Shorti i Lotos Filipine. Emri i saj u ndryshua përfundimisht në Shorti i Lotarisë PCSO. Programi u zhvillua për të shfaqur një sërë lojërash të ndryshme. Ato përfshinin parimutuel, pagesa fikse dhe lotari me lotari.

Shortet e centralizuara u përfshinë në vitin 2017. Këto kishin për qëllim provincat specifike të cilat nuk kishin tërheqjet e tyre lokale.

Kur filloi shfaqja ishte e disponueshme vetëm në formatet standarde televizive. Megjithatë, lojtarët e fatit tani mund të kontrollojnë rezultatet drejtpërdrejt përmes faqes së internetit të PTV, faqes në Facebook dhe kanalit YouTube. Aktualisht janë në dispozicion nëntë lojëra të ndryshme. 6D Lotto u prezantua në fund të 1997.

Fillimisht vetëm njerëzit në zonat e Luzon mund të blinin bileta. Kjo ndryshoi në vitin 2020 kur shorti u bë një ngjarje mbarëkombëtare. Loja është në stilin e llotaritë e njohura tradicionale të lotarisë.

A është e ligjshme për të luajtur 6D Lotto?

Korporata përgjegjëse për këtë lotari është Zyra e Lotarisë së Bamirësisë së Filipineve. Është në pronësi dhe kontrolluar nga qeveria e Filipineve. Për më tepër, Zyra e Presidentit mbikëqyr drejtpërdrejt operacionet e saj. Prandaj, të gjitha lojërat nën ombrellën e PCSO mund të konsiderohen të ligjshme dhe legjitime. Kjo përfshin Lotton 6D.

Megjithatë, është jetike që lojtarët e fatit të sigurojnë se ndjekin të gjitha rregulloret lokale të lojërave të fatit. Ata mund të lexojnë informacione në internet në lidhje me legjislacionin përkatës. Gjëja më e rëndësishme që duhet theksuar është se personat nën moshën 21 vjeç nuk mund të marrin pjesë në lotari. Për të marrë një pagesë për një biletë të fituar, personi duhet të ketë dy formularë të vlefshëm të identifikimit në personin e tij.

Si të luani Lotto 6D

Kjo është një nga lotaritë më të thjeshta të ofruara nga PCSO. Për ta luajtur atë, lojtari i bixhozit zgjedh gjashtë shifra që variojnë nga 0 në 9. Këto më pas shënohen në një fletë loje. Është gjithashtu e mundur që përdorni një makinë për të zgjedhur në mënyrë të rastësishme numrat në vend të kësaj. Të njëjtat shifra lejohen të përdoren për gjashtë barazime radhazi. Nëse shumë persona fitojnë xhekpotin kryesor, atëherë grupi ndahet në përpjesëtim me bastet e secilit fitues.

Lotto 6D luhet tre herë në javë me përjashtim të festave të Krishtlindjeve. Shortet zhvillohen çdo të shtunë, të martë dhe të enjte. Numri gjashtëshifror fitues do të variojë nga 000000 deri në 999999. Për të marrë çmimin e vendit të parë, lojtari i kumarit duhet të përputhet me të gjitha shifrat në të njëjtin rend.

Në vitet e fundit shumë llotari në mbarë botën kanë krijuar aplikacione të dedikuara për lojtarët e tyre. Këto u lejojnë atyre të blejnë bileta dhe të marrin automatikisht fitimet e tyre. Megjithatë, aktualisht nuk është e mundur të luash 6D Lotto në internet. Në vend të kësaj loja duhet të luhet nëpërmjet një shitësi me pakicë me tulla dhe llaç. Është e mundur që një version online i kësaj llotarie të jetë i disponueshëm në të ardhmen e afërt.

Cilat janë shanset për të fituar Lotto 6D?

Në lojërat e lotarisë nëse bileta përmban një numër të lartë shifrash, atëherë shanset do të jenë më pak se të favorshme. Në Lotton 6D ka 1,000,000 kombinime të mundshme që secili mund të jetë shorti fitues. Kjo do të thotë që lojtari do të ketë një shans 1 në një milion për të fituar çmimin kryesor.

Në sipërfaqe mund të tingëllojë mjaft e lartë. Megjithatë, ai i jep lojtarit një shans më të arsyeshëm në krahasim me lotaritë e tjera kombëtare. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ato numerike.

Ndërsa niveli i çmimeve zvogëlohet, shanset për të fituar bëhen shumë më falëse. Një lojtar do të ketë një shans 1 në 100,000 për të zgjedhur një numër që fiton çmimin e dytë. Shanset e tyre për të fituar nivelin më të ulët bien edhe më tej në 1 në 100. Është e pamundur të parashikohet saktë kombinimi 6 shifror. Nga ana tjetër, shanset e një personi mund të rriten nëse ata përdorin strategji të caktuara në një bazë afatgjatë.

Opsionet e pagesës së llotos 6D

Nëse personi ka fatin të fitojë, atëherë pagesa mund të merret nga ai personalisht. Çmimet në rangun 24 Php deri në 10,000 Php mund të kërkohen në çdo një nga pikat e autorizuara zyrtarisht nga PCSO. Kur bëhet fjalë për jackpot më të larta, ekzistojnë vetëm dy vende të disponueshme. Këto janë degët dhe zyrat qendrore të PCSO në qytetin Mandaluyong.

Kjo është një politikë mjaft standarde për llotaritë kombëtare. Megjithatë, mund të zhgënjejë kumarxhinjtë që gëzojnë lehtësinë e shtuar të marrjes së pagesave në internet.

Fituesit duhet të shkruajnë nënshkrimin e tyre në biletë dhe të kenë dy formularë të vlefshme ID. Gjithashtu duhet theksuar se jackpoti do të tatohet me 20%. Agjentit PCSO që shiti biletën fituese do t'i jepet një komision prej 1%. Lojtarët do të duhet ta marrin parasysh këtë kur llogaritin totalin e pagesës së tyre.

Këshilla dhe truke për të luajtur Lotto 6D

Lotaritë online janë lojëra fati. Askush nuk është në gjendje të parashikojë me besueshmëri kombinimin e saktë për Lotton 6D. Megjithatë, ata mund të përdorin taktika për të rritur shanset e tyre. Është e zakonshme që njerëzit të zgjedhin numra bazuar në ditëlindjet.

Problemi është se kjo do t'i pengojë ata të përdorin 0 si shifër. Çdo numër në një llotari do të ketë shanse të barabarta për t'u tërhequr. Prandaj nuk është e mençur të neglizhohet 0. Një gabim tjetër është zgjedhja e qëllimshme e numrave që funksionojnë në rend të njëpasnjëshëm. Për shembull, personi mund të tundohet të zgjedhë një kombinim shifror prej 123456. Një kombinim më i larmishëm dhe i rastësishëm është më i mençur.

Sa më shumë bileta të blejë një person, aq më të mëdha do të jenë shanset për të fituar. Megjithatë, kjo do të thotë të rrezikojnë më shumë paratë e tyre. Është jetike që lojtari i fatit të vë bast vetëm një shumë të papërfillshme nëse dëshiron të luajë llotarinë rregullisht.

Sindikatat e lotarisë janë bërë shumë të njohura në vitet e fundit. Ato përfshijnë shumë njerëz që bashkojnë paratë e tyre së bashku. Kjo u lejon atyre të blejnë më shumë bileta dhe të kenë një shans më të madh për të fituar potencialisht xhekpotin. Nëse ata kanë fat, atëherë fondet ndahen midis secilit anëtar.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, e njohur me dashuri si 'Lucky Lotti' në LottoRanker, kombinon dhuntinë e saj në Amerikën e Jugut me ekspertizën e thellë në llotaritë globale. Nga plazhet e mbushura me diell të Rios, Isabella dekodon ndërlikimet e llotarive, duke u sjellë lojtarëve këshillat dhe truket më të mira.

Send email
More posts by Isabella Garcia