Mark Six Lotari më e mirë në 2024

Lojtarët e përkushtuar të llotarisë në internet në Hong Kong investojnë kohën e tyre në nxjerrjen e lojërave më të mira për të vënë bast, dhe shpesh, ata kënaqen me Mark Six. Por, ndoshta, ata janë të prirur të luajnë këtë llotari sepse nuk vjen me rregulla komplekse. Në vend të kësaj, Klubi i kalorësve të Hong Kongut (HKJC) përcakton hapat që duhet të ndjekin kumarxhinjtë për të marrë pjesë dhe për të lënë xhekpotin nëse janë me fat.

Për më tepër, Mark Six ka qenë rreth e rrotull për dekada (është llotaria më afatgjatë e Kinës), kështu që është e sigurt të thuhet se ka fituar besimin e shumë lojtarëve në rajon. Duke qenë kështu, ata nuk hezitojnë të vënë bast mbi të, sepse e dinë se është legjitime.

Mark Six Lotari më e mirë në 2024
Ku të blini bileta për Mark Six

Ku të blini bileta për Mark Six

"Ku dhe si të blini një biletë lotarie Mark Six në internet" është një pyetje që shumë Hongkonger pyesin kur dëshirojnë të bastojnë në këtë opsion kazino. Ja një lajm fantastik – ka disa mënyra të besueshme për ta bërë këtë.

Për fillestarët, kumarxhinjtë mund t'i marrin ato bileta e lotarisë online nga garat e Happy Valley dhe Sha Tin. Lojtarët që nuk mund të arrijnë në këto dy vende janë të lirë të vizitojnë ndonjë nga degët e basteve jashtë kursit të HKJC-së, por vlen të përmendet se orët e tyre të hapjes varen nëse ka një futboll të planifikuar në të njëjtën ditë. Përndryshe, mund të blini bileta Mark Six online ose me telefon.

Një hyrje standarde e Mark Six ka një çmim prej 10 dollarë HK, dhe lojtarët gjithashtu lejohen të bëjnë investime të pjesshme prej 5 HK dollarë. Biletat duhet të blihen para orës 21:15 në ditët kur janë caktuar shortet, zakonisht të martën, të enjten dhe të shtunën. Shorti shtyhet për të dielën nëse ka një garë kuajsh në këtë të fundit.

Ku të blini bileta për Mark Six
Historia e shkurtër e Mark Gjashtë

Historia e shkurtër e Mark Gjashtë

Klubi i kalorësve në Hong Kong nisi Mark Six në javën e parë të shtatorit 1975, duke shpresuar të eliminonte tërheqjet e paligjshme në rritje të çmimeve në atë kohë. Megjithatë, shumë lojtarë u morën me këtë lojë, sepse ajo ofronte një mundësi për të fituar para të shpejta.

Për shembull, shorti i parë i Mark Six kishte një çmim të parë prej 120,000 dollarë HK, mjaftueshëm për të blerë një apartament në disa nga zonat urbane të Hong Kongut në fund të viteve 1970. Megjithatë, brenda një kohe të shkurtër, kumarxhinjtë kuptuan se shanset për të fituar ndeshjen ishin të pakta, kështu që ata vënë bast për të për argëtim.

Fillimisht, Mark Six erdhi me një format 6-nga-14, i cili u ndryshua në një vizatim 6-nga-36 në 1976. Sot, ai krenohet me një format 6-nga-49 që ka qenë efektiv që nga ajo kohë. 2002

Historia e shkurtër e Mark Gjashtë
A është i ligjshëm Mark Six?

A është i ligjshëm Mark Six?

Po, lotaria Mark Six është e autorizuar nga Urdhri i Lojërave të Fatit (Kap. 148) në Hong Kong. Megjithatë, është e ligjshme vetëm për lojtarët e moshës 18 vjeç e lart; këta individë mund të bastojnë për të në internet ose në qendrat fizike të lojërave të fatit ku pranohen bastet e tij.

Është për t'u përmendur që turistët gjithashtu mund të bastojnë në Mark Six kur janë në Hong Kong, por jo kur janë jashtë rajonit. Por, sërish, kjo lojë lotarie është ndër të paktat format e ligjshme të bixhozit në këtë të fundit. Pra, lojtarët nuk duhet të ngatërrojnë ligjshmërinë e tij me opsione të tjera të ndaluara, si ato në det të hapur bast online.

A është i ligjshëm Mark Six?
Si të luani Mark Six Lotto?

Si të luani Mark Six Lotto?

Siç pritej, çdo lojtar i interesuar duhet së pari të dijë se si të blejë një biletë për Mark Six përpara se të marrë pjesë. Më pas, pasi ta marrin atë, ata mund të mësojnë procesin e lojës.

Pra, ja si bëhet. Kumarxhinjtë fillojnë duke zgjedhur një lloj hyrjeje; opsionet e disponueshme janë:

 • Beqare
 • Të shumëfishta
 • Bankier
 • Zgjedhja e shpejtë

Hyrja e një lojtari zakonisht përcakton hapat e ardhshëm që duhen ndjekur. Për shembull, një hyrje e vetme kërkon që ata të zgjedhin gjashtë numra brenda një intervali 1-49. Megjithatë, ata mund të zgjedhin shtatë ose më shumë numra në të njëjtin shtrirje nëse krijojnë hyrje të tjera, të tilla si Multiple ose Banker.

Për shembull, kur një lojtar bën një hyrje të vetme, ata zgjedhin gjashtë topa ose numra dhe një tjetër (Topi i Bonusit) nxirret nga 43 topat e pazgjedhur; të shtatë bëjnë kombinimin fitues. Nëse i pasqyrojnë ato të tërhequr në short, lojtari i fatit siguron xhekpotin.

Disa lojtarë nuk dinë të luajnë Mark Six në internet, por nuk duhet të shqetësohen për këtë, sepse procedura është e njëjtë siç u shpjegua më sipër. Megjithatë, ka një kërkesë tjetër; duhet të regjistrohet një llogari bastesh në KLGJ për të vënë bast në llotari.

o ta bëjnë këtë, ata do të duhet të shkojnë në një nga degët e basteve jashtë kursit të institucionit me kartën e tyre të identifikimit, një ATM për llogarinë e tyre rrjedhëse ose të kursimeve në Hong Kong dhe një depozitë 100 dollarë HK.

Si të luani Mark Six Lotto?
Cilat janë shanset për të fituar Markën e Gjashtë?

Cilat janë shanset për të fituar Markën e Gjashtë?

Bastorët gjithmonë duan të dinë shanset e tyre për t'u shpërblyer sa herë që luajnë Mark Six. Epo, kjo llotari ka shtatë nivele çmimesh, dhe shanset për të fituar xhekpotin janë 1 në 13,983,816. Nga ana tjetër, probabiliteti i grumbullimit të çmimeve në divizionet e tjera është 1 në 54.

Mark Six përmban një xhekpot minimal prej 8 milionë dollarësh HK, por fituesit kanë marrë shumë më tepër në historinë e kësaj lotoje, falë shorteve të Snowball. Për shembull, një lojtar fitoi 86.8 milion dollarë HK në shtator 2017 dhe një tjetër fitoi 164.49 milion dollarë HK në të njëjtin muaj në 2014.

Cilat janë shanset për të fituar Markën e Gjashtë?
Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton shenjën e gjashtë

Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton shenjën e gjashtë

Klubi i kalorësve të Hong Kongut e ka bërë mjaft të lehtë për fituesit e Mark Six të marrin pagesat e tyre. Pra, nëse dikush bën hyrjen e tij në internet, jackpot-i paguhet drejtpërdrejt në llogarinë e tij të lojërave të fatit; ata mund ta tërheqin atë sipas vullnetit të tyre për sa kohë që janë verifikuar.

 • Llogaritë e paverifikuara të basteve mund të fillojnë pagesat vetëm pasi pronarët e tyre të kenë paraqitur prova të kartave të tyre të identifikimit dhe adresës.
 • Fituesit e Mark Six që blenë biletat e tyre jashtë linje duhet të shkojnë në një degë bastesh jashtë kursit të HKJC pranë tyre për të marrë çmimet e tyre. Veçanërisht, ata duhet ta bëjnë këtë brenda 60 ditëve nga fitorja e tyre.
 • Xhekpotet e Mark Six paguhen vetëm si shuma të mëdha një herë dhe janë të pataksuara.

Po sikur fituesi të jetë i huaj?

Nëse një fitues i jackpot-it është i vendosur jashtë Hong Kongut, ata ende mund të kërkojnë çmimin e tyre. Ata që blenë biletat e tyre ndërsa janë në rajon mund të punësojnë shërbimet e një agjenti të autorizuar të lotarisë për të kërkuar çmimet e tyre. Sigurisht, ata që luajnë lojën në internet e kanë më të lehtë pasi paratë depozitohen në llogaritë e tyre të verifikuara të basteve.

Fituesit e huaj të Mark Six duhet të familjarizohen me ligjet lokale të vendit të tyre për të ditur nëse fitimet e tyre tatohen apo jo.

Opsionet e pagesës nëse një lojtar fiton shenjën e gjashtë
Këshilla dhe truket për të luajtur Mark Six

Këshilla dhe truket për të luajtur Mark Six

 • Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për të fituar Mark Six sepse, si të gjitha llotaritë e tjera në internet, fituesit e saj janë të rastësishëm. Megjithatë, lojtarët e gatshëm për të marrë rrezikun dhe për të vënë bast mbi të, së paku mund të armatosen me disa truke për të shijuar përvoja të qetë bastesh.
 • Pra, gjëja e parë që duhet të bëjë një pjesëmarrës i Mark Six është të zotërojë lojën. Sigurisht, është shumë e lehtë për të luajtur! Por është gjithashtu unik, që do të thotë se rregullat e tij nuk janë të ngjashme me ato të opsioneve të tjera. Për shembull, nëse një lojtar i fatit nuk e di se çfarë pritet prej tyre, është e kotë të blejë një biletë, sepse edhe me të, shanset e tij për të fituar janë zero.
 • Diçka tjetër që bastet online Mark Six mund të bëjnë për të pasur një kohë të mirë duke luajtur lojën është të përdorin mjetet e parashikimit për të gjeneruar numra që mund të fitojnë në shortin e ardhshëm. Në mënyrë tipike, ky softuer vëzhgon modele, të tilla si numrat që shfaqen gjithmonë në të gjitha kombinimet fituese, për të nxjerrë numra të ftohtë dhe të nxehtë. Këta të fundit janë ata, probabiliteti i të cilëve për t'u tërhequr është i lartë.
 • Gërmimi më i thellë në Mark Six është gjithashtu një këshillë e vlefshme për bastorët, edhe nëse ata dinë ta luajnë atë. Kjo u jep atyre njohuri për gjërat kritike si lloji i hyrjeve që mund të bëjnë, çfarë të bëjnë nëse fitojnë dhe sa shpesh mund të bastojnë në llotari.
Këshilla dhe truket për të luajtur Mark Six