SuperLotto Lotari më e mirë në 2024

SuperLotto është një llotari e njohur në internet që zhvillohet brenda Kalifornisë. Janë dy shorte çdo javë të mërkurën dhe të shtunën mbrëma. Zakonisht ato fillojnë pak para orës 20:00 pasdite. Lojtarët duhet të blejnë biletën e tyre përpara orës 19:45 në mënyrë që të jenë të kualifikuar. Kjo është pika kufitare për çdo barazim. Vitet e fundit njerëzit kanë zgjedhur të luajnë SuperLotto online për shkak të komoditetit të shtuar. Megjithatë, një numër i konsiderueshëm lojtarësh ende duan t'i marrin ato nga shitësit e tullave dhe llaçit.

Jackpot-et shpesh fillojnë me 7 milionë dollarë. Kjo shifër rrotullohet derisa dikush të fitojë përfundimisht. Asnjë kapak nuk është vendosur se sa mund të rritet çmimi i parë. Në vitin 2002, ai arriti një total prej 193 milionë dollarësh.

SuperLotto Lotari më e mirë në 2024
Ku të blini bileta për SuperLotto
Ku të blini bileta për SuperLotto

Ku të blini bileta për SuperLotto

Nëse lojtari dëshiron të marrë një biletë sipas mënyrës së modës së vjetër, ai mund të shkojë te një shitës me pakicë i zgjedhur. Ka të paktën 21,000 prej tyre në të gjithë Shtetet e Bashkuara shteti i Kalifornisë. Interneti i ka lejuar lojtarët që ta shijojnë këtë lojë pa dalë as nga shtëpia. Njerëzit që duan të dinë se si të blejnë një biletë lotarie SuperLotto në internet do të jenë të kënaqur të lexojnë se procesi është i thjeshtë.

Ka faqe interneti që ofrojnë shërbime ku një agjent do të blejë bileta lotarie në emër të klientëve. Ato ruhen në mënyrë të sigurt derisa të fillojë shorti. Nëse është një fitues, atëherë faqja do të njoftojë lojtarin menjëherë pas. Fatkeqësisht, në të kaluarën ka pasur raporte për faqe interneti të mashtrimit. Për shkak të kësaj, lojtari i fatit duhet të sigurohet që shërbimi që ata zgjedhin të jetë legjitim.

Ku të blini bileta për SuperLotto
Historia e SuperLotto

Historia e SuperLotto

Lotaria Shtetërore e Kalifornisë u krijua për herë të parë në 1984. Ajo u parapri nga një ndryshim në legjislacion. Votuesit patën mundësinë të vendosnin nëse dëshironin të krijohej një llotari e re. Kur Propozimi 37 kaloi, ai lejoi që CSL të ecë përpara. Filluan të zhvillohen një sërë variacionesh në lojën standarde. Kjo përfshinte SuperLotto-n në vitin 1986. Ajo ishte projektuar që të kishte një format të ngjashëm si Mega Millions.

Ata që janë përgjegjës për zbatimin e bazuar në Kaliforni lojëra lotarie kanë një histori për ta bërë këtë shumë shpejt. Kjo për shkak se Akti i Lotarisë mandaton afate kohore shumë të ngushta për përfundimin e projekteve të tilla. Si rezultat, me kalimin e viteve lojërat e reja të biletave të llotarisë në internet si SuperLotto kanë kaluar nga fazat e planifikimit në statusin operacional në një kohë të shkurtër.

Historia e SuperLotto
A është e ligjshme SuperLotto?

A është e ligjshme SuperLotto?

Përpara se të blejë biletat e SuperLotto në internet, është e rëndësishme që lojtari të sigurohet që ato janë ligjërisht të pranueshme. Ata duhet të jenë 18 vjeç e lart. Për më tepër, kumarxhinjtë duhet të ofrojnë dëshmi të identitetit të tyre. Shumë llotari të tjera brenda Shteteve të Bashkuara lejojnë anonimitetin. Ky nuk është rasti për ata me bazë në Kaliforni. Si rezultat, është më e vështirë për njerëzit e papërshtatshëm të blejnë një biletë.

Njerëzit në komunitetin e lotarisë po kontrollojnë gjithmonë legjitimitetin e lojërave që luajnë. SuperLotto konsiderohet e sigurt dhe e besueshme. Ajo drejtohet nga Lotaria Shtetërore e Kalifornisë, ndërsa është gjithashtu anëtare e Shoqatës së Lotarisë Shumë-Shtetërore. Gjykata e Lartë e Kalifornisë ka miratuar ligje në të kaluarën që synojnë ta mbajnë SuperLotto-n sa më të drejtë. Për shkak të kësaj, lojtarët mund ta konsiderojnë atë një formë shumë të besueshme të kumarit.

A është e ligjshme SuperLotto?
Si të luani SuperLotto

Si të luani SuperLotto

Ka numra që variojnë nga 1 deri në 47 në çdo short. Lojtari duhet të zgjedhë pesë prej tyre, si dhe një numër MEGA. Ky varion nga 1 në 27. Është e lehtë të mësosh se si të luash SuperLotto në internet. Ka mundësi si për të zgjedhur numra specifikë, ashtu edhe për të hyrë në një rënie me fat.

Kushton 1 dollarë për luajtje, me opsionin për ta bërë këtë maksimumi pesë herë të mundshme në një fletë luajtjeje të vetme. Disa njerëz pëlqejnë të përdorin veçorinë Advance Play. Ai automatikisht i fut ato në shorte të njëpasnjëshme në të ardhmen. Kjo mund të bëhet gjithsej 20 herë.

Pasi lojtari të ketë kryer pagesën e tij, ai do të marrë një biletë SuperLotto. Ata duhet të kujdesen për këtë pasi do të shërbejë si një faturë në rast fitoreje. Jackpot-et arrihen nëse përputhen të pesë numrat kryesorë dhe numri MEGA. Ekzistojnë gjithashtu tetë kategori çmimesh më të ulëta.

Për shembull, njëra prej tyre fitohet thjesht duke përputhur numrin MEGA. Kohët e fundit është prezantuar kodi SuperLotto 2nd Chance. Kjo i bën lojtarët të kualifikohen për një short shtesë që ofron një çmim të parë prej 15,000 dollarë për pesë fitues me fat.

Si të luani SuperLotto
Shanset për të fituar SuperLotto

Shanset për të fituar SuperLotto

Me 9 shanse të mundshme për të fituar, mund të jetë joshëse për të blerë një biletë për SuperLotto. Sidoqoftë, sa më i lartë të jetë çmimi, aq më të ulëta janë shanset për të fituar. Kur bëhet fjalë për xhekpotin kryesor, shanset janë rreth 1 në 42 milionë. Nëse lojtarët e shikojnë lotarinë në këtë mënyrë, atëherë ata mund të kenë mendime të dyta për të hyrë. Ka 1 në 1,500,000 shanset që të përputhen me të gjithë numrat kryesorë, por jo me numrin MEGA.

Nga atje shanset përmirësohen me nivele më të vogla çmimesh. Në fakt, përputhja e numrit MEGA pa asnjë nga numrat kryesorë është 1 në 49. Këto shanse janë në përgjithësi më të mira se sa Lotaria Powerball dhe Mega Miliona. Për më tepër, me çdo barazim që nuk kërkohet, më shumë para i shtohen tenxhere. Miliona dollarë mund të grumbullohen pa u prekur shanset për të fituar.

Shanset për të fituar SuperLotto
Opsionet e pagesës

Opsionet e pagesës

Pasi të përfundojë shorti, ka një dritare prej 180 ditësh për të bërë një pretendim për një biletë fituese. Nëse çmimi është nën 600 dollarë, personi mund të shkojë te shitësi i tyre lokal dhe të marrë një pagesë në para. Përndryshe, ata mund të dërgojnë një formular pretendimi së bashku me biletën e tyre në selinë e lotarisë në Sacramento. Ky është gjithashtu një opsion për fitore prej më shumë se 600 dollarë.

Çmimet Jackpot paguhen në 30 këste në vit. Njihet si pension vjetor. Ndërsa ky është opsioni i paracaktuar i pagesës, personi në vend të kësaj mund të kërkojë një alternativë me vlerë parash. Ata do të kenë 60 ditë kohë pas miratimit të një pretendimi për të bërë një kërkesë të tillë. Megjithatë, do të përfundojë të jetë më pak se çmimi i parë i reklamuar. Kjo për faktin se vlerat e çmimit të madh të SuperLotto bazohen në anuitetet e investuara me kalimin e kohës.

Opsionet e pagesës
Këshilla dhe truket kur luani SuperLotto

Këshilla dhe truket kur luani SuperLotto

Kur zgjedhja e numrave për një biletë lotarie në internet disa lojtarëve u pëlqen të kombinojnë kuotat dhe çiftet. Dy çifte dhe tre shanse janë të zakonshme me këtë taktikë. Ka një arsye të rëndësishme për të. Ka gjasa shumë të vogla që një barazim të përfundojë me të gjitha shanset e çifteve. Ndërkohë 2 kuota/3 kuota ose 2 kuota/3 çifte mund të jenë kombinimi i përputhshëm në 65% të lojërave SuperLotto.

Luaj SuperLotto në internet për të fituar duke u siguruar që numrat e biletave të mblidhen midis 89 dhe 151. Kur analizohen shortet e kaluara, bëhet e qartë se numrat në këto totale shfaqen në shumicën dërrmuese të fitoreve. Lojtarët e rregullt të lotarisë pëlqejnë gjithashtu të zgjedhin numrat e lartë dhe të ulët.

Është e zakonshme të zgjedhësh përvjetorë dhe ditëlindje. Problemi është se kjo do të kufizojë numrin më të lartë të mundshëm në vetëm 31. Prandaj, ky opsion mund të mos jetë aq me fat sa duket. Numra të caktuar zgjidhen shpesh nga një numër i madh njerëzish. Këto përfshijnë 7, 13 dhe 23. Shmangia e tyre do të ndihmojë për të minimizuar shanset për të ndarë xhekpotin me dikë tjetër.

Këshilla dhe truket kur luani SuperLotto