Politika e Përgjithshme

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Politika e privatësisë

Ne, në LottoRanker e dimë se informacioni personal i përdoruesve tanë mund të jetë i rëndësishëm për t'u mbledhur, por është po aq e rëndësishme për të mbrojtur informacionin e përdoruesve tanë dhe për të siguruar që informacionet e tyre private janë të sigurta. Ne përdorim informacionin vetëm për qëllime të detyrueshme.

Të gjithë ata që vizitojnë faqen e internetit të LottoRanker pranojnë të pajtohen me kushtet tona, politikat e privatësisë dhe të skedarëve të skedarëve. Këtu mund të gjeni se për çfarë arsye përdorim informacionet e vizitorëve tanë.

Një përdorues ka të drejtë të ndalojë përdorimin e kësaj faqeje interneti kur përdoruesi nuk pajtohet me asnjë nga politikat tona të listuara në Politikën tonë të Privatësisë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar politikat tona nëse është e nevojshme. Ne nuk jemi të detyruar të informojmë vizitorët e faqes sonë të internetit për ndryshimet e politikave tona, por ata automatikisht pranojnë ndryshimet duke përdorur faqen tonë të internetit.

Politika e kukive

Politika jonë e cookie-ve zbatohet për faqen tonë kryesore lottoranker.com dhe të gjitha domenet e tjera të LottoRanker që lidhen me këtë markë. Ne përdorim cookies vetëm për të siguruar që faqja jonë e internetit të funksionojë pa probleme. Cookies ne në faqet tona të internetit dhe domenet e ndryshme nuk ruajmë asnjë informacion personal për asnjë nga përdoruesit tanë. Megjithatë, përdoruesit tanë kanë të drejtë të çaktivizojnë cookies që ne përdorim në çdo kohë duke i çaktivizuar ato në cilësimet e shfletuesit. Çaktivizimi i cookies mund të shkaktojë probleme në disa nga funksionet që kemi aplikuar në faqen tonë të internetit.

Cookies të përdorura në këtë sajt

Google Analytics - Google Analytics është një mjet optimizimi i marketingut që ne përdorim për mbledhjen e informacionit të përgjithshëm rreth përdoruesve kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ky mjet përdoret për të parë se cilat faqe vizitojnë përdoruesit tanë dhe sa kohë qëndrojnë në faqen tonë të internetit. Google Analytics nuk ruan kurrë informacione private për vizitorët tanë.

Matomo - Matomo është gjithashtu një mjet optimizimi i marketingut që është mjaft i ngjashëm me Google Analytics. Ky mjet mbledh informacione të përgjithshme rreth përdoruesve tanë që na ndihmojnë të optimizojmë faqen e internetit të LottoRanker.

Politika të tjera

Gjithmonë kini parasysh ndarjen e informacionit personal në këtë ose në ndonjë faqe tjetër të internetit. Çdo lloj e dhënash e ofruar nga përdoruesit në epokën online bëhet informacion publik. Sigurohuni që të jepni informacione personale vetëm në faqet e internetit të besuara dhe njerëzve që njihni.

Të dhënat e llogarisë suaj duhet të jenë gjithmonë të sigurta - adresa juaj e emailit, fjalëkalimi dhe detaje të tjera të hyrjes. Asnjëherë mos i jepni të dhënat tuaja të hyrjes kujtdo që nuk e njihni ose nuk i besoni.

LottoRanker mund t'ju dërgojë informacione ose njoftime herë pas here të cilat përdoruesit tanë janë të mirëpritur t'i çaktivizojnë. Ne dërgojmë njoftime vetëm për të informuar vizitorët tanë në lidhje me lajmet, bonuset e reja, ofruesit e rinj të lotarisë, ndryshimet në faqen tonë të internetit ose politikën tonë të privatësisë.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly, nga brigjet e diellit të Australisë, është truri i LottoRank. Me një mendje analitike dhe një zemër lojtari, ai ka transformuar mënyrën se si entuziastët e lotarisë i qasen pasionit të tyre, duke ofruar njohuri dhe strategji si askush tjetër.

Send email
More posts by David O'Reilly