Responsible Gambling

Sigurohuni që të luani me përgjegjësi

Lojëra e përgjegjshme/bixhozi është një term që mund ta shihni shumë shpesh - por mos u mashtroni, është me të vërtetë një çështje shumë serioze. Ne, në LottoRanker kujdesemi dhe promovojmë lojërat e përgjegjshme mbi çdo gjë tjetër. Ne nuk jemi këtu për të promovuar lojëra dhe lojëra llotarie, por jemi këtu për të ofruar një mjedis të sigurt për të luajtur.

Mos harroni kurrë se të luash llotarinë është një aktivitet emocionues dhe argëtues i kohës së lirë. Nuk duhet të ndikojë në jetën tuaj personale dhe kursimet personale, dhe nuk është një mënyrë për t'u pasuruar. Nuk duhet pritur që të bëhet i pasur për shkak të lojës së lotarive.

Pse duhet të luani me përgjegjësi

  • Ruan kënaqësinë në lojë
  • Ju ndihmon të menaxhoni financat tuaja
  • Ndihmon për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme me njerëzit dhe familjen rreth jush

Lojëra me përgjegjësi

Cilat janë shtyllat kryesore të lojës së përgjegjshme?

  • Duke pasur një buxhet të përcaktuar dhe të rreptë
  • Shmangia e emocioneve kur luani
  • Kërkoni ndihmë nëse ndiheni sikur po rrëshqitni

Rrëshqitja në rrugë është më e zakonshme nga sa mund të pritej, por mund të kushtojë marrëdhënie, para dhe pasuri të tjera. Të dish se kur të ndalosh është një vlerë që një lojtar duhet të zhvillojë nëse dëshiron të luajë i sigurt. Nëse njihni dikë që po tregon shenja të varësisë nga lojërat, ka gjithmonë një rrugëdalje. Mund të mësoni më shumë rreth problemeve të lojërave këtu: