Udhëzuesi juaj i Loto 7 2023

Ndërsa Australia dhe Shtetet e Bashkuara janë të njohura për disa nga llotaritë më të mira në nivel global, Japonia duket se i ndjek ato nga afër, falë të ashtuquajturës Lotto 7. Lotto 7 është një nga llotaritë më të njohura në internet. Në fakt, është pothuajse e pamundur të imagjinohet që ndonjë lojtar llotarie nuk ka dëgjuar për këtë lojë. Që nga shpikja e saj në 2013, loja ka sunduar botën e lotarisë dhe popullariteti i saj ka vazhduar të rritet gjatë viteve, falë jackpot-eve masive të saj. Por çfarë është saktësisht Lotto 7?

Loto 7 është një lojë llotarie japoneze me 37 topa. Loja njihet si Loto 7 sepse lojtarëve u kërkohet të zgjedhin shtatë numra në mënyrë të rastësishme nga 37. Çmimi që një lojtar fiton varet nga numrat e tërhequr. Një lojtar arrin xhekpotin e Loto 7 kur përputhet me të shtatë numrat e tërhequr.

Si të luani Loto 7
Si të luani Loto 7

Si të luani Loto 7

Që nga viti 2021, çmimi i parë qëndron në rreth 9 milionë dollarë, në maksimum. Xhekpoti gjithashtu vjen me shpërblime shtesë. Lajmi i mirë është se lojtarët nuk kanë nevojë të paguajnë asnjë taksë nga fitimet e tyre në Loto 7. Gjithashtu, lojtarët mund të marrin pjesë në short sa herë të duan; lojërat janë të pakufizuara.

Shortet e Loto 7 zhvillohen çdo të premte. Lotaria zhvillohet çdo ditë dhe duhet të ndahet me 300 jen (në ditë) për të marrë pjesë. Lojtarët duhet të blejnë biletat e tyre në kohë pasi disa kazino priren të mbyllin shitjet përpara se të bëhet shorti.

Para çdo gjëje, duhet të kuptoni se si funksionon Loto 7 dhe më pas të zgjidhni faqen e duhur të internetit. Fatmirësisht, gjetja e një faqeje të sigurt llotarie në internet që ofron Loto 7 nuk është e vështirë pasi ka dhjetëra prej tyre në internet. Një hulumtim i vogël duhet të zbresë në faqja e duhur e lotarisë në internet (kontrolloni komentet në internet, etj.). Pasi ta keni bërë këtë, mund të regjistroheni, të identifikoheni dhe të filloni të luani.

Nuk ka asgjë kaq unike kur bëhet fjalë për të luajtur Loto 7. Loja luhet në të njëjtën mënyrë si luhen lojërat e tjera të lotos. Loto 7 vjen me një fletëpagesë me pesë panele. Panelet emërtohen A, B, C, D dhe E. Këto panele janë hapësirat që një lojtar mbush kur zgjedh numrat e tij me fat. Çdo panel nënkupton një lojë, që do të thotë se një lojtar ka deri në pesë lojëra në një fletëpagesë të vetme.

  • Zgjedhja e numrave të lotos: Loja fillon kur një lojtar zgjedh gjithsej shtatë numra nga 37 numrat. Në zgjedhjen e numrave, lojtarët kanë dy mundësi: manuale dhe zgjedhje të shpejtë. Në përzgjedhjen manuale, lojtari i zgjedh vetë numrat. Ky i fundit është një veçori që bën punën për lojtarin. Gjithçka që u nevojitet është ta aktivizojnë atë dhe ai do t'i zgjedhë numrat rastësisht. Gjatë shortit do të zgjidhen dy numra bonus nga 37 numrat. Këto përfaqësojnë shpërblime dytësore.
  • Korrigjimi i gabimeve të etiketimit: Ashtu si ata, njeriu është në gabim. Ndërkohë që këshillohet të jeni të kujdesshëm kur luani llotarinë (ose ndonjë lojë fati, për këtë çështje), gabimet nuk janë krejtësisht të pashmangshme. Pra, çfarë ndodh nëse një lojtar bën një gabim në etiketimin e numrave? Gjithçka që u nevojitet është të gjejnë një kuti të zbrazët në fund të panelit (secili nga pesë panelet ka një) dhe të kontrollojnë kutinë; i gjithë paneli do të anulohet. Në këtë mënyrë, numërimi përfundimtar nuk do të përfshijë panelin.
  • Fitues/Objekt: Siç u shpjegua më herët, fitimi varet nga numrat e tërhequr dhe përputhja me të shtatë numrat e përzgjedhur kulmon në jackpot. Marrja e një çmimi kërkon që dikush të marrë të paktën një numër bonus dhe tre nga shtatë numrat fitues të përzgjedhur nga 37. Ka gjashtë nivele çmimesh, ku xhekpoti është i pari.

Çmimi i nivelit të dytë kërkon një kombinim të gjashtë numrave fitues dhe një numri bonus, ndërsa niveli i tretë duhet të përputhet me gjashtë numra fitues. Çmimet e nivelit të katërt dhe të pestë kërkojnë respektivisht pesë dhe katër numra fitues. Një kombinim i tre numrave fitues dhe një numri bonus i jep lojtarit çmimin e nivelit të gjashtë.

Si të luani Loto 7
Cilat janë ddds për Loto 7?

Cilat janë ddds për Loto 7?

Shanset e fitimit të Loto 7 ndryshojnë në varësi të çmimit. Siç u shpjegua më lart, ka gjashtë ndarje çmimesh, ku çmimi më i madh është xhekpoti. Lojtarët kanë një shans në 10,295,472 për të fituar xhekpotin Loto 7. Shanset për të fituar ndonjë nga gjashtë çmimet janë një nga 42.

Shanset për të fituar çmimin e nivelit të dytë janë 1 në 735,391, ndërsa çmimi i nivelit të tretë vjen me 1 në 52,528 shanse fitimi. Shanset për të fituar çmimet e nivelit të katërt, të pestë dhe të gjashtë janë respektivisht 1 në 1,127, 1 në 72, 1 në 42. Siç do të vinte re kushdo, sa më i ulët të jetë çmimi, aq më të larta janë shanset për të fituar.

Është e rëndësishme të theksohet se Loto 7 është një lojë fati. Kjo do të thotë se asnjë sasi e të menduarit apo strategjisë nuk mund t'i sigurojë lojtarët rezultatet e lotos.

Gjithçka që ka rëndësi është fati. Në fakt, disa njerëz provojnë lotarinë dhe nuk u duhet shumë kohë për të fituar, por disa nuk e fitojnë kurrë lotarinë gjatë gjithë jetës së tyre. Pra, nuk ka rëndësi se sa kohë ka luajtur Loto 7, fati nuk e njeh fare këtë.

Cilat janë ddds për Loto 7?
Aplikacione për të ndihmuar në luajtjen e Loto 7

Aplikacione për të ndihmuar në luajtjen e Loto 7

Në ditët e sotme, njerëzit përdorin telefonat inteligjentë për pothuajse çdo gjë dhe çdo gjë, duke përfshirë lojën e lotarisë. Dhe ndërsa duke përdorur aplikacione mund të mos ndikojnë në rezultatet e lotarisë, ato e bëjnë më të mirë përvojën e lojës duke i ndihmuar lojtarët të bëjnë zgjedhje më të sakta dhe të zgjedhin më shpejt lojën. Këtu janë disa lloje aplikacionesh për lojtarët e Loto 7.

Aplikacionet e gjenerimit të numrave të rastësishëm

Këto aplikacione janë të dobishme për lojtarët e Loto 7, të cilët kanë vështirësi në zgjedhjen e numrave të tyre me fat. Gjithçka që u nevojitet është të shtypin një buton dhe aplikacioni do të zgjedhë numrat më të mirë të lotarisë për ta.

Aplikacione për blerjen e biletave të lotarisë në internet

Ka shtete ku blejnë bileta Loto 7, ose ndonjë tjetër bileta të tjera të lotarisë online mund të jetë e vështirë. Për të kapërcyer problemin mund të nevojitet një aplikacion.

Aplikacione për pagesë dhe përditësime Jackpot

Shumë lojtarë të lotarisë e kanë gjetur veten në situata kur ishte tepër vonë për ta për të blerë bileta jackpot. Fatmirësisht, ka shumë aplikacione që paralajmërojnë lojtarët kur një çmim i parë arrin një shifër të caktuar.

Kështu, për ata që duan të provojnë fatin e tyre në çmimin e parë të Loto 7 kur ai arrin një miliardë jen, këto lloj aplikacionesh mund të ndihmojnë. Shumica e këtyre aplikacioneve i lejojnë lojtarët të personalizojnë njoftimet.

Aplikacione për të ndihmuar në luajtjen e Loto 7