Udhëzuesi juaj i 4D Lotto 2023

Një nga lojërat më të njohura të lotarisë në Malajzi është Lotto 4D, një akronim për katër shifra. Një lojtar zgjedh katër shifra midis 0 dhe 9999. Njëzet e tre numra janë zgjedhur në vizatim. Lojtarët mund të zgjedhin të luajnë 4D në disa mënyra. Këto opsione përfshijnë hyrjen standarde, i-Perm dhe rrotullën 4D. Pas përfundimit të vizatimit, lojtarët mund të kontrollojnë faqet zyrtare 4D për të konfirmuar numrat fitues ose të kontrollojnë me agjentin e biletave.

Fituesit duhet të kërkojnë çmimet brenda 181 ditëve nga data e hedhjes së shortit. Këtu janë hapat për të pretenduar fitimet.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
 • Kazino me rul të lartë
 • Luajtur në shumë vende
 • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
 • Kazino me rul të lartë
 • Luajtur në shumë vende
 • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

  Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

  Si të luani Lotto 4D
  Si të luani Lotto 4D

  Si të luani Lotto 4D

  Hyrja standarde

  Me hyrjen standarde, një lojtar mund të zgjedhë një numër të caktuar, si 2356 dhe të vendosë të vë bast SMALL ose BIG. Nëse bast BIG, blerësi mund të fitojë çmimin e tretë, të dytë ose të parë përveç çmimit special. Nëse vë bast TË VOGËL, një lojtar mund të fitojë vetëm çmimin e tretë, të dytë ose të parë.

  Kushton 1 Ringgit (RM) për të blerë biletën në Malajzi. Bastet SMALL të 4D ofrojnë shanse më të mira për të fituar shuma të mëdha parash sesa basti i MADH. Megjithatë, një lojtar mund të ketë një shans më të mirë për të fituar shpërblime të tjera dhe çmime ngushëllimi.

  Roll 4D

  Me Roll 4D, një lojtar mund të zëvendësojë R për një shifër të një numri fitues. Shkronja R përfaqëson shifra që variojnë nga 0 në 9. Për shembull, nëse një lojtar zëvendëson R për numrin e mësipërm, 2356 bëhet R356, duke i dhënë blerësit të biletës 10 hyrje nga 0356 në 9356. Lojtari mund të zgjedhë të vendosë R në vend të çdo shifre të numrit, si p.sh. 2R56 ose 235R. Meqenëse luajtja e varianteve Roll përfaqëson 10 hyrje, kostoja është 10 RM.

  Permutacioni i sigurimit

  Blerja e Permutacionit të Sigurimit i jep mbajtësit të biletës një sërë variacionesh. Hyrja e lojtarit përfshin ndryshime në numrin e tij ose të saj 4D. Për shembull, numri 2356 mund të ketë 24 ndryshime ose ndërrime, si p.sh. 2536, 2653 ose 5326. Me i-Perm, një lojtar zgjedh sa permutacione dëshiron të blejë, duke përfshirë 24, 12, 6 ose 4.

  Kostoja ndryshon në varësi të numrit të permutacioneve të zgjedhura. Një lojtar mund të zgjedhë numra për çdo lloj hyrjeje me dorë ose me Zgjedhjen e Shpejtë, e cila lejon kompjuterin të zgjedhë rastësisht numrat për lojtarin. Asnjëra metodë nuk garanton një fitore.

  Shorti special

  Në Malajzi dhe Shtete te tjera, 4D Lotto është një lojë popullore, e cila tërheq një numër të madh pjesëmarrësish. Edhe pse të ardhurat nga tërheqjet speciale 4D kanë rënë në vitet e fundit, lojtarët ende po blejnë bileta. Në vitin 2019, ministria e financave e Malajzisë mblodhi më shumë se 113 milionë RM. Deri në vitin 2020, kjo shifër kishte rënë në gati 73 milion RM. Megjithatë, loja 4D mbetet e njohur.

  Edhe në mes të pandemisë, disa lojtarë po blejnë bileta speciale të shortit 4D, edhe pse jo aq sa në vitin 2019. Deri në shtator të vitit 2021, ministria e financave po raporton vetëm 38 milionë RM të ardhura nga shortet speciale 4D.

  Si të luani Lotto 4D
  Aplikacione për t'ju ndihmuar të luani Lotto 4D

  Aplikacione për t'ju ndihmuar të luani Lotto 4D

  Aplikacioni Mayago dhe softueri i ngjashëm u ofrojnë lojtarëve një mënyrë për të analizuar tendencat e lotarisë 4D. E disponueshme në një sërë gjuhësh, si gjermanisht, japonisht, anglisht dhe kinezisht, përdoruesit mund të kalojnë midis gjuhëve, në varësi të lojë lotarie e zgjedhur.

  Përveç kësaj, aplikacionet mbështesin lojëra llotarie me 4 dhe 3 shifra, duke i lejuar përdoruesit të përditësojnë me lehtësi rezultatet e lojërave, të marrin rekomandime për numra dhe të nxjerrin në pah tendencat dhe modelet në shortet e njëpasnjëshme.

  Përdoruesit e aplikacionit të lotarisë mund të eksplorojnë çdo numër të mundshëm, duke përfshirë përputhjet e sakta dhe permutacionet. Duke shqyrtuar numrat nga barazimet historike, lojtari mund të kuptojë kombinimet çift, tek, të lartë dhe të ulët. Ky informacion është i paçmuar për të bërë një përzgjedhje të informuar të numrit të biletave, duke dhënë një pasqyrë të vlefshme për analizë.

  Aplikacionet e lotarisë gjithashtu ofrojnë mbështetje funksionale në mënyrën e eksportimit të statistikave dhe gjenerimit të rekomandimeve të numrit, bazuar në analizat statistikore. Për lojtarin, një aplikacion llotarie është një partner i vlefshëm në gjenerimin e numrave të mundshëm, analizimin e të dhënave historike të lotarisë dhe ndjekjen e shorteve të kaluara.

  Aplikacione për t'ju ndihmuar të luani Lotto 4D
  Shanset 4D Lotto

  Shanset 4D Lotto

  Shanse të MËDHA

  Fitimi i BIG është më i lehtë, sepse BIG 4D ofron shanset më të mira, edhe nëse çmimet janë më të vogla. Me 23 numra dhe 5 nivele të veçanta fituese. Tre numra biletash do të fitojnë në tre kategoritë e para. 20 numrat e mbetur ndahen, duke lënë 10 numra fitues për kategorinë e shpërblimeve speciale dhe 10 të mbeturit për kategorinë e shpërblimit ngushëllues. Më poshtë përfaqësojnë çmimet që u jepen lojtarëve të mëdhenj.

  • Çmimi i parë - 2500 RM
  • Çmimi i dytë - 1000 RM
  • Çmimi i tretë - 500 RM.
  • Shpërblim special - 180 RM
  • Shpërblim ngushëllimi - 60 RM

  Parashikimi i Vogël

  Fitimet 4D SALL janë më të larta se çmimet BIG. Megjithatë, ka më pak fitues dhe më pak shanse për të fituar. Nga 23 numrat e tërhequr, vetëm tre çmime janë në dispozicion të lojtarëve. Fitimet shpërndahen sipas orarit të mëposhtëm në Malajzi.

  • Çmimi i parë - 3500 RM
  • Çmimi i dytë - 2000 RM
  • Çmimi i tretë – 1000 RM
  Shanset 4D Lotto
  Pretendimi i çmimeve të Lotos 4D

  Pretendimi i çmimeve të Lotos 4D

  Fituesit duhet të sigurojnë një pasaportë ose një dokument identifikimi së bashku me biletën. Në Malajzia, një lojtar që fiton më pak se 60,000 RM mund të mbledhë fonde nga dyqanet 4D. Fitimet më shumë se 60,000 RM, por më pak se 2,000,000, lojtarët mund të mbledhin paratë e çmimit nga zyra rajonale 4D.

  Për fitime më të mëdha se 2,000,001 RM, lojtarët duhet të kërkojnë çmimin nga selia administrative 4D. Për Magnum 4D, fituesit duhet të udhëtojnë në Kuala Lumpur. Emërimet janë të nevojshme për të mbledhur zyrtarisht paratë e çmimeve.

  Në Malajzi, zyrtarët e lotarisë mbajnë vizatime 4D të dielave, të shtunave dhe të mërkurave. Vizatimet e veçanta mbahen në disa ditë, zakonisht vizatohen të martën. Një operator duhet të ketë autorizimin e Ministrisë për të kryer një short të veçantë. Lojtarët mund të dëgjojnë për këto shorte speciale në ngjarje të tilla si ditëlindjet e sundimtarëve ose Viti i Ri Kinez.

  Agjentët e biletave njoftojnë lojtarët për një short special rreth 7 ditë përpara datës së shortit. Operatorët e lotarisë janë të autorizuar nga qeveria. Lojtarët mund të zgjedhin midis kompanive të autorizuara, të tilla si ToTo 4D, Magnum 4D, STC ose Sabah. Për të fituar shuma të mëdha, lojtarët duhet të shkojnë për të kërkuar shuma mbi 2,000,001 RM direkt nga selia e kompanisë përkatëse.

  Pretendimi i çmimeve të Lotos 4D