David O'Reilly

David O'Reilly

Publisher

Biography

I rritur në Sidnei, me Operën e saj ikonike si shesh lojërash, depërtimi i Davidit në llotari filloi me gërvishtje të vogla të dhuruara nga gjyshi i tij. Me rritjen e tij, u rrit edhe pasioni i tij për numrat, modelet dhe probabilitetet. Duke e bashkuar këtë me shpirtin e tij sipërmarrës, lindi LottoRank. Filozofia e tij udhëzuese: "Jeta është një lojë shanset, por një rrezik i llogaritur mund të bëjë të gjithë ndryshimin."

Politika e Përgjithshme
2022-01-25

Politika e Përgjithshme

Ne, në LottoRanker e dimë se informacioni personal i përdoruesve tanë mund të jetë i rëndësishëm për t'u mbledhur, por është po aq e rëndësishme për të mbrojtur informacionin e përdoruesve tanë dhe për të siguruar që informacionet e tyre private janë të sigurta. Ne përdorim informacionin vetëm për qëllime të detyrueshme.

Faqet më të mira të Lotarisë Online në Shqipëri
2021-12-01

Faqet më të mira të Lotarisë Online në Shqipëri

Lotari është çdo lojë që drejtohet rastësisht. Nuk ka asnjë aftësi apo teknikë të përfshirë - fituesit zgjidhen në mënyrë të rastësishme. Megjithatë, ky është vetëm një përkufizim i përgjithshëm. Kur flasim për lotari dhe loto sot, zakonisht flasim për një lloj loje specifike.