Lotari Rezultatet më e fundit në 2023

Rezultatet e lotarisë janë pjesë e rrugëtimit të lojës së lotarisë. Edhe pse nuk është fundi i rrugës, është padyshim pjesa më emocionuese e procesit. Rezultatet e lotos tregojnë numrat e fundit që janë tërhequr për një loto specifike. Nëse keni luajtur loto dhe numrat e tërhequr përputhen me numrat e zgjedhur, ju fitoni! Kjo është arsyeja pse njohja e rezultateve të reja të lotos është thelbësore kur bëhet fjalë për lojërat e lotarisë. Këtu, ne ju ofrojmë të dhënat më të fundit në lidhje me vizatimet më të fundit.

Shihni të gjitha rezultatet e llotarive online si: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Fat të mirë dhe shpresoj që kjo të jetë dita juaj me fat!

Mega Millions është një nga llotaritë më të mëdha dhe më të njohura të Amerikës. Ofrohet në 45 shtete të SHBA-së dhe gjithashtu në Ishujt e Virgjër të SHBA-së dhe Distriktin e Kolumbisë. Lotaria, e administruar nga një konsorcium 12 lotarish, reklamon një çmim të parë minimal prej 40 milionë dollarësh, i cili paguhet në 30 instrumente vjetore që rriten 5% çdo vit. Kjo nuk zbatohet nëse opsioni i parave zgjidhet nga fituesi.

Shfaq më shumë

Kjo është një nga lotaritë më të dashura të Amerikës, e disponueshme në 45 shtete. Ajo luhet gjithashtu në Distriktin e Kolumbisë, Ishujt e Virgjër të SHBA dhe Porto Riko. Ajo drejtohet nga organi jofitimprurës Shoqata e Lotarisë Shumë-Shtetërore. Shorti filloi në vitin 1992. Në atë kohë, shortet bëheshin dy herë në javë.

Shfaq më shumë

Ky mund të mos jetë emri fillestar që përmendet kur pyetet për llotaritë e mëdha, por do të jetë i pari që dikush në Spanjë mendon. Kjo është lotaria më e madhe në botë për sa i përket çmimit total të paguar. El Gordo do të thotë 'i dhjami'. Kjo filloi si një pseudonim për çmimin e parë (më të madh), por më vonë u bë një referencë për të gjithë lotarinë.

Shfaq më shumë

EuroMillions është një llotari transnacionale që bashkon lojtarë nga dhjetë vende evropiane. Ai u lançua më 7 shkurt 2004. Franca, Spanja dhe Britania e Madhe morën pjesë në shortin e parë gjashtë ditë më vonë. Pjesa tjetër e anëtarëve iu bashkuan shortit që u zhvillua në tetor të po këtij viti.

Shfaq më shumë

Ky është një xhekpot i një grupi prej 18 shtetesh që luhet përtej kufijve të të gjithë këtyre vendeve. Ai u prezantua në vitin 2012 dhe vazhdon të tërheqë interes nga gjithnjë e më shumë vende në Evropë. Për të fituar këtë llotari, lojtarët duhet të zgjedhin pesë zgjedhje të sakta nga një tenxhere me 50 dhe dy numra shtesë nga një tenxhere tjetër.

Shfaq më shumë

E njohur zakonisht si Lotto Italiane, SuperEnaLotto është një nga lotaritë më të mëdha në botë. Ka jackpote masive dhe është ndër llotaritë me shanset më të ulëta. Ai është tërhequr çdo të martë, të enjte dhe të shtunë në orën 20:00 në Itali që nga dhjetori 1997.

Shfaq më shumë

Megasena është një loto me bazë braziliane që u lejon lojtarëve të zgjedhin 60 numra. Fituesit me të gjashtë numrat marrin xhekpotin. Për më tepër, një fitore me pesë numra quhet "Quina", dhe një fitore me katër numra është "Quadra". Megasena hidhet dy herë në javë të mërkurën dhe të shtunën. Është një loto popullore e njohur mirë për shanset më të larta dhe biletat me kosto të ulët.

Shfaq më shumë

Lotto 6/49 është lotaria kryesore moderne e Kanadasë. Ajo u prezantua në vitin 1982 nga Korporata Ndërprovinciale e Lotarisë, organi që e administron atë deri më sot. Ishte lotaria e parë kanadeze që lejoi gjahtarët e fatit të zgjidhnin numrat për veten e tyre. Modeli u adoptua më vonë nga të gjitha llotaritë e tjera kombëtare.

Shfaq më shumë

10e Lotto Results