Dylan Thomas

Dylan Thomas

Fact Checker

Biography

Nga rrugët e gjalla të Melburnit në plazhet e qeta të Gold Coast, udhëtimi i Dylan filloi jo në lojëra, por në gazetari. Pas vitesh ndërprerjeje të zhurmës në kërkim të fakteve, një projekt i mrekullueshëm e futi atë në botën e kazinove online. I magjepsur dhe duke njohur nevojën për të vërtetën në këtë fushë, Dylan i kaloi aftësitë e tij, duke lënë shenjë duke hedhur poshtë mitet dhe duke verifikuar faktet. Motivimi i tij i përditshëm? "Në një botë me shanse, mbështetuni në fakte."

Bileta gërvishtëse