Evelyn Thompson

Evelyn Thompson

Expert

Biography

E lindur dhe e rritur në Londër, Evelyn zbuloi dashurinë e saj për numrat dhe modelet ndërsa luante bingo me gjyshen e saj. Kjo dashuri evoluoi në një magjepsje me lotaritë dhe strategjitë e tyre të ndryshme. Motoja e saj, e huazuar nga Winston Churchill, është "Suksesi nuk është përfundimtar, dështimi nuk është fatal: Është guximi për të vazhduar që ka rëndësi". Sot, në LottoRanker, ajo i përkushtohet zbulimit të sekreteve të lojës së suksesshme të lotarisë, duke i udhëhequr lexuesit e saj drejt zgjedhjeve të informuara dhe shpresojmë, fitimeve të mëdha!

Strategjitë e Lotarisë