Lotaritë më të fituara

Lajme

2022-04-05

Të gjithë duan gjithmonë të dinë - cilat janë llotaritë më të lehta për t'u fituar?

Lotaritë më të fituara

Përgjigja për këtë është e rrjedhshme dhe do të varet nga faktorë të ndryshëm:

Vendndodhja Vendndodhja juaj mund të kufizojë se cilat llotari mund të jeni në gjendje të hyni. Ligjet e lojërave të fatit janë shumë specifike për zonën dhe ju mund të pengoheni të luani një llotari në një rajon ose vend tjetër. Thënë kjo, ka një rritje të faqeve të internetit që ju lejojnë të vini bast mbi rezultatin e një llotarie të huaj, duke ju lejuar kështu të merrni pjesë në atë llotari dhe të fitoni një çmim të parë të caktuar, edhe nëse nuk jeni duke folur në mënyrë strikte duke blerë një biletë llotarie në atë lojë lotarie. 

Kjo do të thotë që ju mund të merrni pjesë në lotari nga e gjithë bota, që zakonisht nuk mund të luani dhe madje mund të merrni pjesë në disa nga llotaritë e identifikuara më poshtë.

Madhësia e jackpot-it Disa llotari më të vogla janë më të lehta për t'u fituar, megjithatë, për shkak se ato janë më të vogla ose më pak të njohura, çmimi i parë është dukshëm më i vogël se llotaritë e tjera më të mëdha ose më të njohura.
Për më tepër, ju mund të fitoni një çmim, por mund të mos jetë çmimi që prisnit. Për shembull, Lotto Franceze ju jep një shans një në gjashtë për të fituar një çmim, e ndjekur nga Lotto spanjolle një në dhjetë. 

Por thjesht duke fituar nje cmim nuk barazohet domosdoshmërisht me fitimin e xhekpotit - thjesht mund të jetë kthimi i çmimit të biletës. Mini Lotto Polake ka shanse shumë të larta për të fituar një çmim të parë, por çmim i parë është vetëm gjashtëdhjetë mijë euro - një ndryshim i konsiderueshëm nga lotaritë e tjera evropiane, por është gjithashtu një nga llotaritë më të lira për t'u marrë. 

Lotto suedeze konsiderohet si një nga lotaritë më të mira bazuar në shanset për të fituar një çmim të konsiderueshëm. Kur po hulumtoni shanset për të fituar një çmim në një llotari, është e rëndësishme të shikoni shanset për të fituar xhekpotin (ose çmimin më të lartë), dhe jo vetëm shanset për të fituar ndonjë çmimin.

Shanset Shanset tuaja janë ato që përcaktojnë shanset tuaja për të fituar. E thënë thjesht, shanset tuaja llogariten bazuar në numrin e ndryshëm të variacioneve që janë të mundshme nga numrat e zgjedhur. Prandaj, sa më pak numra të keni për të zgjedhur, aq më të larta janë shanset tuaja për të fituar. Lotaritë që kanë më pak numra për të zgjedhur (për shembull, zgjedhja e 6 numrave nga 30), ka të ngjarë të japin një sukses më të lartë sesa lotaritë që kanë numra më të lartë për të zgjedhur (për shembull, 6 numra nga 49).

Përveç kësaj, lotari të tipit powerball, ku duhet të keni të gjithë numrat e përzgjedhur përveç të një numër powerball, zvogëlon shumë shanset tuaja dhe janë llojet më të vështira për t'u fituar. Me lojërat e zakonshme të Powerball, çdo lojtar ka vetëm një në 292 milionë shanse për të fituar. Krahasoni atë me shansin një në gjashtë që ofron France Lotto, dhe mund të shihni se si është vendimtare zgjedhja e lotarisë së duhur për të marrë pjesë.

Numri i biletave të blera Një nga faktorët kryesorë për të rritur shanset tuaja për të fituar është blerja e biletave të shumta me numra të ndryshëm për një barazim. Në varësi të lotarisë tuaj të zgjedhur, kjo mund të rrisë shumë shanset tuaja. Mos harroni, shanset bazohen në një biletë të vetme të blerë, kështu që për çdo biletë që blini, ju po rritni shanset tuaja për të fituar një çmim.

Numri i barazimeve Disa llotari kanë vetëm shorte javore, ndërsa të tjerat mund të kenë shorte të shumta në javë. Sa më shumë shorte të bëhen, aq më shumë shanse keni për të fituar dhe për të marrë pjesë.

E thënë thjesht, të gjitha lotaritë janë një kumar. Ndërsa është shumë e mundur të fitosh një çmim në një llotari, është e vështirë të fitosh një çmim të konsiderueshëm. Është për këtë arsye që ju duhet të bëni kërkimin tuaj dhe të konsideroni se cilat llotari kanë shanse më të mira për një fitore bazuar në formën e lotarisë dhe lojës, dhe të përmirësoni shanset tuaja për të fituar. Dikush fiton gjithmonë përfundimisht, dhe një ditë ai mund të jeni ju!

Të rejat e fundit

BetGames nis lojën e saj inauguruese të Lotarisë Online Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames nis lojën e saj inauguruese të Lotarisë Online Instant Lucky 7

Lajme