Ardit Krasniqi

Ardit Krasniqi

Localiser

Biography

Lindur në Korçë dhe më vonë i shpërngulur në Tiranë, pasioni i Arditit për lojrat e kazinos fillon gjatë viteve të kolegjit. Rastësisht, ai zbuloi një komunitet kazino online, duke ndezur edhe më shumë interesin e tij. Pas fitimit të ekspertizës, ai vendosi të përdorë aftësitë e tij gjuhësore për të ndihmuar kazinotë ndërkombëtare të rezonojnë me audiencën shqiptare. Ai shpesh thotë: "Jeta është si një lojë me letra. Dora që je duke luajtur është determinizëm; mënyra se si e luaj atë është vullnet i lirë."