Si të fitoni llotarinë shtatë herë

Lajme

2022-02-15

Thonë se rrufeja nuk bie dy herë në të njëjtin vend. Pra, si është e mundur që dikush mund të fitojë lotarinë jo një herë, jo dy herë, por një rekord SHTATË herë?

Si të fitoni llotarinë shtatë herë

Ky ishte një realitet për njeriun nga Florida, Richard Lustig. Gjatë një periudhe prej dy vjetësh, ai fitoi llotarinë shtetërore shtatë herë, me një grup çmimesh totale prej 1,047,060.50 dollarë. Duke pasur parasysh se ai ishte i zhytur në borxhe përpara suksesit të tij në llotari, është e sigurt të thuhet se këto fitore po ndryshonin jetën.

Këto fitore nuk ndodhën brenda natës

Ai luajti për më shumë se njëzet vjet para se të gjente sukses. Lustig thotë se duhet të angazhohesh për të fituar dhe ta trajtosh lojën e lotarisë si një punë - kërkon kohë dhe përpjekje.

Lustig vendosi të publikojë strategjinë e tij fituese në librin e tij "_Mësoni si të rrisni shanset tuaja për të fituar Lotarinë_Këtu ai paraqet mjetet që ka zhvilluar gjatë viteve duke luajtur llotarinë dhe cilat prej tyre gjeti se e ndihmuan atë për të arritur qëllimet e tij për të fituar.

Këshilla për të fituar 7 herë llotarinë

Disa nga këshillat e tij që përshkruhen në librin e tij dhe fokusohen në vendosjen e gjasave në favorin tuaj janë si më poshtë:

Mos blini bileta lotarie me para që nuk keni. Lustig thotë se nuk duhet të përdorni kurrë të gjitha paratë tuaja, ose për shembull, paratë tuaja të qirasë ose ushqimeve, në biletat e lotarisë.

Formoni një sindikatë llotarie. Grupimi me disa miq dhe familjarë do të thotë që ju mund të blini një sasi të madhe biletash dhe të rrisni shanset tuaja për të fituar. Sidoqoftë, kjo do të thotë që ju duhet të ndani paratë e çmimit, por këto janë paratë e çmimeve që mund të mos i keni nëse nuk do të kishit formuar sindikatat.

Luaj lojëra llotarie më pak të njohura me më pak lojtarë. Kjo do të thotë që ju keni më pak konkurrentë dhe rrit shanset tuaja për të fituar. Ju mund të përdorni një faqe interneti si lottoranker.com për t'ju ndihmuar të gjeni lojën e duhur për ju.

Mos ndiqni turmat. Ashtu si këshilla e mësipërme, çelësi është të kujdeseni për lojëra më pak të njohura me më pak lojtarë. Aty ku ka një jackpot masiv në lojë, mijëra njerëz do të luajnë të njëjtën lojë, duke reduktuar shanset tuaja për një fitore të madhe.

Bëni kërkimin tuaj. Sigurohuni që të bëni disa kërkime si për lojërat që dëshironi të luani ashtu edhe për numrat që dëshironi të përdorni. Kërkoni se cilët kanë qenë historikisht numrat fitues dhe kjo do t'ju japë një tregues nëse numrat tuaj të zgjedhur mund të jenë numra fitues. Kjo do të marrë kohë, por sigurisht që do të shpërblehet dhe është një nga mënyrat kryesore që mund të rezultojë në sukses.

Mos zgjidhni zgjedhje të shpejtë. Më mirë zgjidhni numrat tuaj, bazuar në hulumtimin tuaj të numrave të suksesshëm të mëparshëm, siç u theksua më lart. Zgjedhja e shpejtë do t'ju japë numra bazuar në asnjë model ose histori fitimi dhe ka më shumë gjasa t'ju japë numra të njëpasnjëshëm, gjë që Lustig gjithashtu këshillon kundër.

Qëndroni në numrat tuaj. Mos hiqni dorë nga numrat tuaj vetëm sepse nuk keni fituar me to herën e parë në përdorim. Durimi është çelësi. Nëse pyetni shumë fitues të suksesshëm të lotarisë, ata do t'ju thonë se kanë një përzgjedhje të caktuar numrash me të cilët luajnë rregullisht. Nëse zgjidhni numra të ndryshëm çdo javë, shanset tuaja për sukses zvogëlohen. Qëndrimi me të njëjtat numra jep një shans më të lartë suksesi, veçanërisht nëse i keni zgjedhur ato bazuar në kërkime, pasi ato numra do të duhet të jenë numra fitues përfundimisht!

Nëse jeni një lojtar i rregullt i lotarisë, pse të mos provoni të përdorni rekomandimet e Lustig dhe të shihni nëse mund të jeni fituesi i radhës i shumëfishtë i lotarisë.

Të rejat e fundit

BetGames nis lojën e saj inauguruese të Lotarisë Online Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames nis lojën e saj inauguruese të Lotarisë Online Instant Lucky 7

Lajme