Lotto India Results

Lotto India është një llotari ekskluzive në internet që është në dispozicion për lojtarët në Indi dhe në mbarë botën. Mund të luhet përmes faqes zyrtare të internetit, lotto-india.com, aplikacionit celular ose agjentëve të lotarisë së palëve të treta. Shortet zhvillohen dy herë në javë të martën dhe të premten dhe kushtojnë 40 ₹ për hyrje.

Ka 12 nivele çmimesh me çmim të parë të fiksuar në 40 milion ₹ (500,000 dollarë përafërsisht) pa rikthim. Herë pas here, mbahet një Barazim Bumper ku çmimi i parë arrin 400 milionë ₹ (rreth 5 milionë dollarë).

Për të luajtur, lojtarët zgjedhin gjashtë numra nga një deri në 50 dhe një top Joker nga një në pesë, duke përputhur të shtatë numrat për të fituar xhekpotin. Duke qenë se kjo është një lojë online, të gjithë fituesit do të kreditohen automatikisht me çdo fitim. Megjithatë, lojtarët mund të kontrollojnë numrat e tyre në lotto-india.com për të parë nëse kanë fituar.

Lojtarët në faqen zyrtare do të njoftohen me telefon në rast të fitimit të xhekpotit. Fitimet e Jackpot-it paguhen si shuma të përgjithshme direkt në llogarinë bankare të lojtarit brenda katër javësh nga verifikimi.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.