Magnum 4D Results

Kjo lojë luhet në të gjithë Malajzinë dhe gjithashtu në Singapor. Lojtari zgjedh një numër katërshifror; kjo mund të jetë çdo gjë midis 0000 dhe 9999. Janë 23 numra të ndryshëm katërshifrorë që hidhen në short. Një lojtar duhet të përputhet me katër shifra për të fituar një çmim.

Numrat duhet të jenë në të njëjtin rend si në biletën e tyre. Çmimet janë gjithmonë të njëjta, dhe numri i biletave të shitura nuk ka dallim në çmim. E njëjta gjë vlen edhe për numrin e fituesve; kjo nuk do të zvogëlojë vlerën e çmimeve.

Ka shorte çdo të mërkurë, të shtunë dhe të dielë në orën 19:00 në Malajzi, sipas kohës lokale. Rezultatet publikohen menjëherë në disa faqe interneti në mënyrë që lojtarët të mund të zbulojnë menjëherë nëse bileta e tyre është fituese. Për të marrë pjesë kërkohet që të jeni të paktën 21 vjeç.

2022-12-07

7827
0129
6193
1331
3052
4772
6266
6852
7154
7928
8257
8854
9042
0360
0978
1841
5171
5888
6347
6451
7054
7888
8757