Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery është loja më e njohur e lotarisë në Hong Kong. Shortet zhvillohen 3 herë në javë të martën, të enjten dhe të shtunën dhe kushtojnë 10 HKD për hyrje. Lojtarët në Hong Kong mund të luajnë në degën zyrtare të basteve të Klubit të Jockey Hong Kongut (HKJC), në internet ose me telefon.

Lojtarët kudo në botë mund të luajnë online. Xhekpoti minimal është 8 milionë HKD, por mund të jetë deri në 100 milionë HKD për shkak të rrotullimeve të pakufizuara.

Lojtarët zgjedhin 6 numra nga një grup prej 49 dhe duhet të godasin të 6 numrat për të fituar xhekpotin. Shortet shfaqen drejtpërdrejt në kanalin ATV në orën 21:30 me orën lokale. Rezultatet mund të shihen gjithashtu në aplikacionin celular ose faqet e internetit. Fitimet duhet të pretendohen 60 ditë pas shortit dhe paguhen si shuma paushall pa taksa.

Çmimet mund të kërkohen në degët e HKJC, zyrat kryesore të HKJC, ose online në varësi të vendit ku është blerë bileta.