On Numara Results

On Numara është një nga lotaritë më të njohura në Turqi dhe lojtarët mund të blejnë bileta për shortet që zhvillohen çdo të hënë dhe të premte. Shorti bëhet në orën 20:00 dhe këtë mund ta shikoni online. Megjithatë, rezultatet publikohen pothuajse menjëherë në disa uebfaqe të ndryshme.

Shorti përfshin numrat nga një deri në 80, dhe lojtari do të duhet të zgjedhë 22 nga këta numra. Për të fituar një çmim i parë, lojtari do të duhet të përputhet me të gjithë numrat. Shanset për të fituar xhekpotin kryesor janë tepër të larta, veçanërisht kur krahasohen me lotaritë në vende të tjera.

Ata që besojnë se kanë fituar një çmim do të duhet ta pretendojnë atë te shitësi me pakicë nëse është një çmim më i vogël ose nëpërmjet operatorit nëse kanë fituar çmimin kryesor të xhekpotit. Çmimet më të mëdha mund të marrin një kohë të shkurtër përpara se të paguhen.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.