Pick 3 Lottery Results

Pick 3 është një lojë popullore llotarie shtetërore e luajtur në Belgjikë. Ai hidhet çdo ditë të javës në orën 20:00 UTC. Kushton 1 € për të hyrë dhe mund të luhet në një POS ose në internet nga lojtarët brenda dhe jashtë Belgjikës. Lojtarët thjesht zgjedhin tre nga një grup me numra zero deri në nëntë dhe zgjedhin opsionin e lojës që duan të luajnë. Xhekpoti prej 500 € paguhet për përputhjen e saktë të të tre shifrave sipas renditjes që janë tërhequr.

Shorti transmetohet drejtpërdrejt në TV, ose lojtarët mund t'i shikojnë rezultatet në një faqe online. Lojtarët me bileta mund të skanojnë biletat e tyre në një POS për të parë nëse kanë fituar. Lojtarët duhet të nënshkruajnë në pjesën e pasme të biletave të tyre për të shmangur që dikush tjetër ta nënshkruajë atë dhe të kërkojë çmimin për veten e tyre. Çmimet duhet të pretendohen brenda 20 javëve nga shorti. Çmimet paguhen vetëm si shuma të përgjithshme dhe janë pa taksa.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.