Sportka Sazka Results

Sportka është një short i organizuar nga kompania Sazka në Republikën Çeke dhe hidhet 3 herë në javë të mërkurën, të premten dhe të dielën. Është i disponueshëm vetëm për banorët e Republikës Çeke dhe mund të blihet në POS ose në internet. Çdo lojë kushton 20 CZK, me mundësinë për të plotësuar 10 ndeshje për biletë.

Një çmim i parë mesatar është rreth 15 milionë CZK, por mund të jetë shumë më tepër pasi jackpoti mund të kthehet në një sasi të pakufizuar herë.

Lojtarët zgjedhin 6 numra nga 49, të cilët nëse përputhen do të fitojnë xhekpotin. Megjithatë, nëse një lojtar ka një biletë të plotë (të gjitha 10 ndeshjet e luajtura), ai ka një shans për të fituar super xhekpotin prej rreth 136 milionë CZK. Rezultatet mund t'i gjeni në kanalin televiziv CT1, nëpërmjet faqes zyrtare të internetit të Sazka, ose personalisht në shortin e drejtpërdrejtë në Studio Pokrok.

Çmimet pretendohen në POS, online, ose në selinë e Sazka-s në varësi të shumës së çmimit dhe vendit ku është blerë bileta.