UK Lotto Results

Shorti kryesor i lotos në Mbretërinë e Bashkuar zhvillohet të mërkurën dhe të shtunën në mbrëmje. Topat me numra nxirren nga një makinë për të krijuar numrat fitues nga ai barazim. Janë tërhequr gjashtë numra kryesorë dhe një numër i topit bonus. Fituesi i xhekpotit kryesor duhet të ketë vetëm gjashtë numrat kryesorë. Nëse ata kanë pesë, ata prapë mund të fitojnë një çmim mjaft të lartë nëse kanë zgjedhur numrin e topit të bonusit në vend të njërit prej numrave të shortit kryesor.

Vendi më i mirë për të kontrolluar numrat fitues është në faqen e internetit të Lotarisë Kombëtare. Kjo do të publikojë rezultatet brenda nja dy orësh pas hedhjes së shortit. Shorti dikur transmetohej në një nga kanalet kryesore televizive dhe ndërsa mund të shihet ende në TV, tani transmetohet në kanalin e Lotarisë Kombëtare në YouTube. Lojtarët mund të abonohen në kanal për të marrë njoftime për shortet.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.