Isabella Garcia

Isabella Garcia

Expert

Biography

E lindur në zemër të Rio de Zhaneiros, Isabella ishte mahnitur nga numrat që në moshë të re. Tezgat e lotarisë të shpërndara nëpër qytet zgjuan kureshtjen e saj. Ajo beson në proverbin brazilian, "A vida é feita de possibilidades" (Jeta përbëhet nga mundësi). Pasi fitoi një xhekpot të vogël llotarie në të njëzetat e saj, ajo ia kushtoi jetën studimit të sistemeve të lotarisë globalisht. Tani, në LottoRanker, ajo ndan njohuritë e saj dhe i ndihmon lexuesit të lundrojnë në botën komplekse të llotarive. Mantra e saj? “Në botën e llotarive, pasuria favorizon të informuarit”

UK National Lotto