Clara Williams

Clara Williams

Writer

Biography

E lindur nën qiellin plot yje të Wellington-it dhe më vonë duke kaluar në rrahjet e zemrës urbane të Auckland-it, interesi i Klarës për llotaritë u ndez nga tregimet e gjyshes së saj për shortet me fat dhe numrat e ëndrrave. E armatosur me një diplomë në Statistikat, ajo filloi një udhëtim për të çmitizuar joshjen e lotos, duke siguruar që çdo lojtar të ndihet i pajisur dhe i frymëzuar. Motoja e saj është: “Çdo biletë tregon një përrallë, çdo barazim ka një fat”

Si të blini bileta llotarie në internet: Një udhëzues hap pas hapi
2023-10-24

Si të blini bileta llotarie në internet: Një udhëzues hap pas hapi

Pra, dëshironi të provoni fatin tuaj dhe të blini bileta lotarie në internet? Ju jeni me fat! Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë pjesëmarrjen në shorte nga e gjithë bota. Në këtë udhëzues gjithëpërfshirës, ​​ne do t'ju përcjellim procesin e blerjes së biletave të lotarisë në internet, hap pas hapi. Nga zgjedhja e lotarisë së duhur deri tek pretendimi i fitimeve tuaja, ne ju kemi mbuluar.

A duhet të paguani tatimin mbi fitimet e lotarisë?
2023-09-04

A duhet të paguani tatimin mbi fitimet e lotarisë?

Të ëndërrosh për të fituar llotarinë shpesh përfshin vizione jahtesh, pallatesh dhe pushimesh të pafundme. Por edhe taksatari pret në krahë për të marrë pjesën e tij. Ky artikull synon të çmitizojë detyrimet tatimore që lidhen me fitimet e lotarisë në vende të ndryshme si Shtetet e Bashkuara, Kina, Japonia, Spanja dhe Mbretëria e Bashkuar. Ne do të zbërthejmë se me cilën përqindje të fitimeve tuaja mund të prisni të ndaheni, duke ofruar shembuj për t'i bërë gjërat të qarta.

7 mënyrat më të mira për të zgjedhur numrat tuaj të llotarisë
2023-08-30

7 mënyrat më të mira për të zgjedhur numrat tuaj të llotarisë

Të luash llotarinë ka të bëjë me fat, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të kesh një sistem ose metodë për zgjedhjen e numrave. Disa njerëz mbështeten në modele matematikore, ndërsa të tjerë thjesht mund të zgjedhin numra të rastësishëm ose të përdorin data që janë të veçanta për ta. Nuk ka asnjë mënyrë të garantuar për të parashikuar numrat fitues, por të kesh një strategji mund ta bëjë lojën më argëtuese.
Eksploroni mënyra të ndryshme për të gjetur atë që ju përshtatet. Në fund të fundit, një pjesë e eksitimit është në pritje, dhe me pak fat në anën tuaj, mund të arrini çmimin e parë!

Alderney Gambling Control Commission