6 mënyra të thjeshta për të zgjedhur numrat e lotarisë

Lajme

2022-06-14

Lotaritë janë bërë të njohura në ditët e sotme. Kjo është për shkak se lojtarët kanë një shans për t'u bërë milionerë brenda natës vetëm me një biletë të vetme. Por arritja e xhekpotit të madh nuk është një arritje e lehtë pasi lojtarët duhet të përputhen me të gjithë numrat. Pra, elefanti në dhomë është, si i zgjedhin lojtarët numrat e lotarisë? Epo, ka disa mënyra, siç diskutohet më poshtë.

6 mënyra të thjeshta për të zgjedhur numrat e lotarisë

1. Duke i dhënë një goditje numrave me fat

Të gjithë e kanë atë numër(a) me fat. Mund të jetë data e lindjes, numri i fanellës së një lojtari të preferuar ose çdo numër tjetër për të cilin është sentimental. Zgjedhja e këtij numri mund të jetë një nga mënyrat më të lehta për të luaj llotarinë.

Për ata që nuk kanë numra me fat, opsioni është të shkojnë me numrat tradicionalë me fat. Për shembull, shtatë konsiderohet një numër me fat sepse ka shtatë ditë në javë, shtatë kontinente, shtatë dete, shtatë mrekulli të botës, etj. Përveç shtatë, tre është gjithashtu një numër fati popullor i popullarizuar duke thënë: "Gjërat e mira vijnë në tre”. Për më shumë, shikoni numrat me fat dhe të pafat nga e gjithë bota.

2. Randomizimi i përzgjedhjes

Një mënyrë tjetër për të zgjedhur numrat e lotarisë është duke randomizuar përzgjedhjen. Nuk ka nevojë të mendoni për numrat me fat apo statistikat e mëparshme këtu. Lojtarët mund të mendojnë për çdo numër, ta shkruajnë atë dhe ky do të jetë zgjedhja e parë. Hapi tjetër është të përsërisni këtë proces derisa të kenë të gjithë numrat e kërkuar të lotarisë.

Randomizimi i numrave të lotarisë është mjaft i lehtë dhe i lehtëson kumarxhinjtë nga presioni i të menduarit të tepërt.

3. Përdorimi i Zgjedhjes automatike / Zgjedhja e shpejtë

Mënyra më e lehtë për të zgjidhni numrat e lotarisë po përdor veçorinë e zgjedhjes automatike të disponueshme në shumicën e faqeve të lotarisë, duke përfshirë llotaritë më të mëdha në botë, si Powerball dhe Mega Millions. Siç sugjeron emri, funksioni i zgjedhjes automatike randomizon dhe zgjedh numrat për lojtarët.

Është interesante se mbi 70% e fituesve të lotarisë përdorin funksionin e zgjedhjes së shpejtë. Kjo është arsye e mjaftueshme për të ndaluar stresin mbi numrat e lotarisë dhe në vend të kësaj ta lini kompjuterin të bëjë ngritje të rënda.

4. Kontrollimi i statistikave të mëparshme

Hulumtimi i numrave të nxehtë të tërhequr në shortet e mëparshme të lotos është gjithashtu një ide e zgjuar për të zgjedhur numrat e lotos. Si fillim, numrat e nxehtë të lotos janë numra që janë tërhequr më shumë në llotaritë e ndryshme. Për shembull, 38 dhe 39 ishin ndër numrat më të tërhequr në Powerball 2021, duke u tërhequr 15 herë secili. Nga ana tjetër, 20, 22 dhe 40 janë tërhequr 14 herë secili në të njëjtin vit, ndërsa 1, 21, 61 dhe 63 janë tërhequr nga 13 herë secili.

Epo, nuk ka asnjë siguri që zgjedhja e këtyre numrave të nxehtë do ta bëjë këdo një fitues. Në fakt, çdo numër ka një shans të barabartë për t'u tërhequr. Ka edhe topa të ftohtë që mezi vizatohen.

5. Përdorimi i horoskopit

Horoskopët ditorë mund të përdoren gjithashtu për të zgjedhur numrat e lotos. Shumë horoskopë parashikojnë kur dikush është me fat, kështu që të luash loto në ditë të tilla mund të bëjë magjinë.

E mira e kësaj metode është se shumë site ndajnë numrat e fatit të lotarisë për çdo shenjë ylli.

6. Numerologjia

Për ata që besojnë në fuqinë e universit, numerologjia mund të ndihmojë në zgjedhjen e numrave të lotos. Ashtu si tabelat e lindjes së astrologjisë kanë njohuri kyçe metafizike është se si numerologjia mund t'u ofrojë kumarxhinjve njohuri se cilët numra të zgjedhin për shortin e ardhshëm.

Megjithëse është një proces i gjatë, shumë burime në internet shpjegojnë se si të përdoret numerologjia për të zgjedhur numrat e lotos.

Duke e mbështjellë atë

Kjo është e gjitha, njerëz, gjashtë mënyra të thjeshta për të zgjedhur numrat e lotarisë. Për rekord, nuk ka asnjë mënyrë të vetme që garanton fitimet. Goditja e xhekpotit ose e ndonjë çmimi tjetër loto ka të bëjë me fat. Pra, lojtarët mund të provojnë cilëndo nga metodat e mësipërme, të kryqëzojnë gishtat dhe të shpresojnë se fati i zonjës është në anën e tyre.

Të rejat e fundit

Bonuset më të mira të mirëseardhjes me kartën e pagesës për lojtarët e lotove në internet në maj 2023
2023-05-09

Bonuset më të mira të mirëseardhjes me kartën e pagesës për lojtarët e lotove në internet në maj 2023

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet
Luaj tani
Lucky Bird Casino
Lucky Bird Casino