Lotaritë më të mira online që pranojnë RuPay

RuPay është metoda e parë globale e pagesës me kartë të këtij lloji në Indi. Siç sugjeron emri, rrjedh nga dy fjalë: rupi dhe pagesa. Ai u lançua nga Korporata Kombëtare e Pagesave të Indisë në vitin 2012 për të përmbushur misionin e Bankës së Rezervës së Indisë/RBI për krijimin e një sistemi të hapur dhe shumëpalësh transaksionesh që inkurajon më pak para.

Për këtë çështje, kjo bëri që shumë banka indiane të bëhen të mençura teknologjike, pasi u duhej të lehtësonin pagesat elektronike. Nuk pranohet vetëm në pikat e shitjes dhe ATM-të, por edhe në shumë faqe interneti të tregtisë elektronike. Mbi 100 institucione financiare publike dhe private janë të autorizuara të ofrojnë karta RuPay. Është interesante që kartat RuPay janë më të njohura në Indi sesa Visa. Kjo shpjegon pse shumë lojtarë të lotarisë në internet zgjedhin këtë metodë për të depozituar dhe tërhequr paratë e tyre.

Si të bëni një depozitë me RuPay
Si të bëni një depozitë me RuPay

Si të bëni një depozitë me RuPay

Faqe të ndryshme lotarish kanë përfshirë RuPay në opsionet e tyre bankare për t'i bërë gjërat më të lehta për fansat e lotarisë që të fillojnë aventurat e tyre. Ajo vjen si një kartë krediti/debiti, duke i lejuar përdoruesit të ringarkojnë para për transaksione të lehta në një faqe llotarie në internet. Përndryshe, pagesat me RuPay mund të bëhen nëpërmjet një aplikacioni celular ose orë inteligjente. Futbollistët indianë nuk duhet të ndihet në errësirë kur bëhet fjalë për përdorimin e RuPay, dhe faqet indiane të lotarisë RuPay e kanë bërë jashtëzakonisht të lehtë përdorimin e shërbimit.

Përpara se të bëjë një depozitë RuPay, një lojtar duhet të marrë një llogari Rupay. Mënyra më e lehtë është të vizitoni faqen zyrtare të RuPay dhe të kërkoni një kartë. Mënyra tjetër është të kontaktoni një bankë emetuese RuPay dhe të ndiqni udhëzimet. Kartat e pagesës RuPay janë të disponueshme në shumicën e bankave indiane, duke përfshirë Bankën e Baroda, Bankën Kombëtare të Punjabit dhe Bankën Shtetërore të Indisë. Një kartë debiti RuPay lidhet drejtpërdrejt me një llogari bankare, duke lejuar transferime pa probleme në internet.

Të luash në një faqe llotarie në internet që pranon RuPay është e thjeshtë. Lojtarët e rinj duhet të fillojnë me një nga faqet e rekomanduara në këtë faqe interneti. Hapi i parë për të shijuar RuPay është hapja e një llogarie me një faqe llotarie në internet duke përdorur një email, emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Pas verifikimit të llogarisë, përdoruesi mund të vazhdojë me të loja e preferuar e lotos dhe bëni një bast me para të vërteta. Ashtu si shumica e metodave të depozitimit në celular, RuPay dërgon një kod OPT për qëllime sigurie.

Përdorimi i RuPay për depozitat e lotarisë

Mënyra më e lehtë për të bërë një depozitë RuPay është si më poshtë:

 • Në faqen e lotarisë online, lojtari, ka një buton 'Luaj tani' që të çon në faqen e arkëtarit
 • Në faqen e arkëtarit, lojtari duhet të klikojë lidhjen e depozitës dhe të zgjedhë RuPay nga mënyrat e disponueshme të pagesës. Pastaj ata plotësojnë shumën për të transferuar nga llogaria e tyre RuPay në faqen e lotarisë
 • Kur përdorni një kartë RuPay, procesori i pagesave do të kërkojë një numër 16-shifror, kodin CVV dhe datën e skadencës
 • Lojtari merr një fjalëkalim një herë - OPT- përmes SMS për të konfirmuar pagesën

Depozitat në RuPay janë pa pagesë dhe të menjëhershme. Ato janë të sigurta dhe të sigurta për sa kohë që lojtari zgjedh një faqe llotarie online të licencuar dhe me reputacion. Për të ditur nëse transaksioni ishte i suksesshëm, lojtari merr një SMS në numrin celular të lidhur me llogarinë e tij RuPay. Edhe pse kufiri i depozitave përcaktohet nga faqja e lotos, ai varet kryesisht nga banka emetuese. Në përgjithësi, shumë site llotarie pranojnë çdo gjë nga 10 dollarë.

Si të bëni një depozitë me RuPay
Si të bëni një tërheqje me RuPay

Si të bëni një tërheqje me RuPay

Shumica e sajteve me RuPay përpunojnë pagesat e lotarisë brenda 24 deri në 72 orëve. Në varësi të bankës lëshuese, paratë mund të arrijnë në llogarinë e lojtarit në të njëjtën ditë që ofruesi i lotarisë i lëshon ato. Vonesa të vogla janë të zakonshme për lojtarët e lotos për herë të parë. Sipas rregulloreve të lojërave, të gjitha faqet e lotarisë duhet të verifikojnë dokumentet personale të klientëve të tyre në një proces të njohur si Njih klientin tënd ose KYC. Kjo është e nevojshme për të luftuar mashtrimin në internet dhe lojërat e fatit të mitur. Pra, nuk duhet të jetë befasi kur faqja kërkon një ID kombëtare, leje drejtimi ose një dokument të ngjashëm. Tërheqjet e mëvonshme do të jenë më të shpejta pasi procedura KYC nuk do të kryhet më.

Procesi i tërheqjes

Është e rëndësishme të theksohet se faqet RuPay përpunojnë tërheqjet duke përdorur mënyrën e pagesës të depozitimit të fondeve. Si të tillë, ata do të kujtojnë detajet kur të vijë koha që fituesi të marrë para. Pagesat e lotarisë që përfshijnë RuPay nuk kanë nevojë për një OTP, por mund të përpunohen në telefonat celularë. Përpara se të kërkojë një pagesë, lojtari duhet të sigurohet që llogaria e tij e llotarisë të ketë arritur bilancin minimal të tërheqshëm dhe se ata i kanë plotësuar të gjitha kushtet e bastit. Për të marrë para me RuPay, lojtarët duhet të:

 • Hyni në llogarinë e tyre të lotarisë në internet
 • Vazhdoni në zonën e arkës për të shtypur butonin "Merrni pagesë" ose tërheqje
 • Kërkoni logon RuPay në ekran
 • Jepni informacionin e nevojshëm financiar si numrin e telefonit dhe adresën
 • Rishikoni detajet përpara se të klikoni "Dërgo"
 • Prisni për paratë në kartën e tyre RuPay

Një tërheqje e suksesshme duhet të reflektojë në historinë e transaksioneve të klientit. Monedha kryesore e tërheqjeve nga RuPay është Rupia. Nuk përfshihen tarifa për tërheqje.

Si të bëni një tërheqje me RuPay
Siguria dhe siguria në RuPay

Siguria dhe siguria në RuPay

Me mashtrimet në internet që hartojnë skema komplekse për të sulmuar lojtarët në internet, masat e forta të sigurisë janë kritike për mbrojtjen e informacionit të tyre. Për fat të mirë, kjo nuk duhet të jetë një shqetësim me rrjetin RuPay. Ja pse.

Sistemi RuPay është tepër i sigurt. Ai përdor kriptim SSL 256-bit dhe autorizohet nëpërmjet një procesi vërtetimi me dy faktorë. Linja e parë e mbrojtjes kundër mashtrimit në internet kur depozitoni me RuPay është një OTP. Kodi unik dërgohet në një numër celular të regjistruar. Pa një OTP, klienti nuk mund të përfundojë transaksionin e tij në një faqe llotarie në internet.

RuPay i përmbahet standardeve strikte të privatësisë të vendosura nga Korporata Kombëtare e Pagesave të Indisë. Kjo duhet t'u japë lojtarëve qetësi sepse detajet e tyre konfidenciale janë të rezervuara në serverë të sigurt. Për mbrojtjen maksimale të serverit, faqet e internetit të RuPay përdorin forcim të sigurisë, p.sh., një kombinim i hakimeve të avancuara të sigurisë për të luftuar dobësitë në sistemet operative dhe softuerin e serverit. Metodat e zakonshme të forcimit të serverit përfshijnë enkriptimin e të dhënave, instalimin e antiviruseve dhe mureve të zjarrit, përditësimin e rregullt të sistemeve operative dhe eliminimin e aplikacioneve të padëshiruara të palëve të treta.

Në mënyrë të ngjashme, faqet e lotarisë RuPay janë të sigurta sepse përdorin pothuajse të njëjtat protokolle sigurie. Plus, ato testohen rregullisht për siguri. Veçoritë e faqeve të internetit shumë të sigurta të lotos përfshijnë çertifikatat, licencat e lojërave dhe shtresat e forta të sigurisë si SSL.

Siguria dhe siguria në RuPay
Opsionet e mbështetjes së klientit RuPay

Opsionet e mbështetjes së klientit RuPay

Shpesh, klientët RuPay nuk mund të bëjnë depozita kur kanë nevojë luaj llotarinë online. Disa kanë raportuar transaksione të refuzuara dhe gabime pagesash kur përdorin kartën e tyre RuPay. Nuk ka nevojë për panik kur lindin probleme të tilla, sepse mbështetja e klientit në RuPay është gati me zgjidhje. Dikush duhet të dijë se ku mund t'i kontaktojë ata. Këtu janë mënyrat më të lehta për t'u lidhur me përfaqësuesit e klientëve RuPay:

 • Asistent dixhital personal: Ky është një kuti bisede në internet që ndodhet në këndin e poshtëm të djathtë të faqes së kontaktit të RuPay. Funksioni i automatizuar u përgjigjet pyetjeve më të shpeshta, si një bot interneti. Ka vend për të shkruar një pyetje specifike. Mund të zgjidhni anglisht ose hindisht kur përdorni asistentin virtual.
 • Telefoni: Në pjesën e pasme të kartave RuPay ka linja të ndryshme ndihmëse pa pagesë. Këto janë më të përshtatshme për shërbimet e urgjencës si vjedhja ose humbja e kartës
 • Vizita e degës së bankës: Nëse klientët nuk mund të kontaktojnë përfaqësuesit e klientëve të RuPay, është mirë të shkoni në degën e bankës emetuese për ndihmë të mëtejshme.
Opsionet e mbështetjes së klientit RuPay