Rezultatet e EuroMillions

EuroMillions është një llotari transnacionale që bashkon lojtarë nga dhjetë vende evropiane. Ai u lançua më 7 shkurt 2004. Franca, Spanja dhe Britania e Madhe morën pjesë në shortin e parë gjashtë ditë më vonë. Pjesa tjetër e anëtarëve iu bashkuan shortit që u zhvillua në tetor të po këtij viti.

Qëllimi i lotarisë është që të përputhen pesë numra nga një grup në 50 dhe dy numra 'yll me fat' nga një tenxhere tjetër me 12. Shortet e shortit zhvillohen çdo të martë dhe të premte në orën 20:45 CET. Rezultatet publikohen pas përfundimit të shortit në faqet e internetit të pavarura dhe të lidhura.

Ka kushte shtesë të lojës që ndryshojnë nga vendi në vend. Këto mund të ndikojnë në çmimin e biletës dhe në mënyrën se si përpunohen fitimet. Të gjitha fitimet, për shembull, janë pa taksa, përveç në Zvicër, Spanjë dhe Portugali. Çmimi fiks i biletës mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të monedhës së vendit të banimit të lojtarit.

Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

TheLotter

al Country FlagCheckmark
BonusKartela gërvishtëse mujore!
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën
Show less...
Shfaq më shumë
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën

TheLotter, numri i licencës: MGA/CRP/402/2017, është në pronësi dhe operohet nga Lotto Direct Limited, numri i regjistrimit: C77583. Kjo kompani është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Kjo do të thotë që qeveria e Maltës mban një sy vigjilent mbi TheLotter për t'u siguruar që të gjitha operacionet e saj janë të ligjshme dhe të paligjshme. Themeluar në vitin 2002, TheLotter është një shërbim i pavarur për blerjen e biletave, me mbi 20 zyra ndërkombëtare.

Bonus50 rrotullime falas me depozitë
Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    AgentLotto, numri i kompanisë 157283, është një shërbim kumari i licencuar ndërkombëtarisht. Platforma u lejon lojtarëve të blejnë bileta për llotaritë shtetërore në vende të ndryshme. AgentLotto është një markë Agento NV, e regjistruar zyrtarisht në Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Si pronar i AgentLotto-s, Agento NV, operon sipas një licence të lëshuar nga Qeveria e Curacao-s, me numrin e nënlicencës GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca e ka lejuar Agento NV të kryejë çdo aktivitet në lidhje me shortet e lotarisë për dhjetë vjet që kur AgentLotto filloi online.