Rezultati OZ Lotto

Oz Lotto është një llotari e gjerë kombëtare në Australi. Ai administrohet nga Lotterywest në Australinë Perëndimore dhe Tatts Group në pjesën tjetër të vendit. Kjo llotari e njohur ka ekzistuar që nga viti 1994. Lotaria është rritur si në numrin e lojtarëve ashtu edhe në madhësinë e jackpot-eve me kalimin e kohës. Biletat shiten me një çmim miqësor 1,10 dollarë plus komisionin e agjentit.

Lotaria kërkon që lojtarët të tërheqin nëntë numra nga një tenxhere me 45. Xhekpoti (divizioni i parë) fitohet duke përputhur shtatë numra nga shorti. Çmimet plotësuese fitohen kur dikush ka numra që përputhen që nuk mjaftojnë për të fituar xhekpotin plus numrat shtesë (dy të mbeturit nga nëntë zgjedhjet).

Shorti i Oz Lotto bëhet çdo të martë saktësisht në orën 20:30 AEST. Fituesit e Jackpot-it ndajnë çmimin, i cili fillon me 2 milionë dollarë dhe mund të rritet në mbi 50 milionë dollarë.

Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

TheLotter

al Country FlagCheckmark
BonusKartela gërvishtëse mujore!
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën
Show less...
Shfaq më shumë
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën

TheLotter, numri i licencës: MGA/CRP/402/2017, është në pronësi dhe operohet nga Lotto Direct Limited, numri i regjistrimit: C77583. Kjo kompani është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Kjo do të thotë që qeveria e Maltës mban një sy vigjilent mbi TheLotter për t'u siguruar që të gjitha operacionet e saj janë të ligjshme dhe të paligjshme. Themeluar në vitin 2002, TheLotter është një shërbim i pavarur për blerjen e biletave, me mbi 20 zyra ndërkombëtare.

Bonus50 rrotullime falas me depozitë
Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    AgentLotto, numri i kompanisë 157283, është një shërbim kumari i licencuar ndërkombëtarisht. Platforma u lejon lojtarëve të blejnë bileta për llotaritë shtetërore në vende të ndryshme. AgentLotto është një markë Agento NV, e regjistruar zyrtarisht në Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Si pronar i AgentLotto-s, Agento NV, operon sipas një licence të lëshuar nga Qeveria e Curacao-s, me numrin e nënlicencës GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca e ka lejuar Agento NV të kryejë çdo aktivitet në lidhje me shortet e lotarisë për dhjetë vjet që kur AgentLotto filloi online.