Rezultatet Mega Sena

Megasena është një loto me bazë braziliane që u lejon lojtarëve të zgjedhin 60 numra. Fituesit me të gjashtë numrat marrin xhekpotin. Për më tepër, një fitore me pesë numra quhet "Quina", dhe një fitore me katër numra është "Quadra". Megasena hidhet dy herë në javë të mërkurën dhe të shtunën. Është një loto popullore e njohur mirë për shanset më të larta dhe biletat me kosto të ulët.

Rezultatet përcaktohen nga një tërheqje e rastësishme e topave nga dy kafaze rrotulluese. Një numër dyshifror krijohet duke zgjedhur një top nga çdo kafaz me synimin për të bërë një numër nga 01 në 60. Kafazi i parë ka topa nga 0 në pesë për numrin e parë, dhe topat e tjerë variojnë nga 0 në nëntë për shifra e dytë. Nëse numri është 00, ai do të zëvendësohet me numrin 60. Kur të jenë tërhequr gjashtë numra me dy shifra, fundi i shortit përfundon.

Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

TheLotter

al Country FlagCheckmark
BonusKartela gërvishtëse mujore!
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën
Show less...
Shfaq më shumë
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën

TheLotter, numri i licencës: MGA/CRP/402/2017, është në pronësi dhe operohet nga Lotto Direct Limited, numri i regjistrimit: C77583. Kjo kompani është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Kjo do të thotë që qeveria e Maltës mban një sy vigjilent mbi TheLotter për t'u siguruar që të gjitha operacionet e saj janë të ligjshme dhe të paligjshme. Themeluar në vitin 2002, TheLotter është një shërbim i pavarur për blerjen e biletave, me mbi 20 zyra ndërkombëtare.

Bonus50 rrotullime falas me depozitë
Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    AgentLotto, numri i kompanisë 157283, është një shërbim kumari i licencuar ndërkombëtarisht. Platforma u lejon lojtarëve të blejnë bileta për llotaritë shtetërore në vende të ndryshme. AgentLotto është një markë Agento NV, e regjistruar zyrtarisht në Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Si pronar i AgentLotto-s, Agento NV, operon sipas një licence të lëshuar nga Qeveria e Curacao-s, me numrin e nënlicencës GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca e ka lejuar Agento NV të kryejë çdo aktivitet në lidhje me shortet e lotarisë për dhjetë vjet që kur AgentLotto filloi online.