Rezultatet EuroJackpot

Ky është një xhekpot i një grupi prej 18 shtetesh që luhet përtej kufijve të të gjithë këtyre vendeve. Ai u prezantua në vitin 2012 dhe vazhdon të tërheqë interes nga gjithnjë e më shumë vende në Evropë. Për të fituar këtë llotari, lojtarët duhet të zgjedhin pesë zgjedhje të sakta nga një tenxhere me 50 dhe dy numra shtesë nga një tenxhere tjetër.

Numrat fitues përcaktohen në Gjermani dhe Danimarkë. Ata shpallen me shortin e kryer në Helsinki të Finlandës çdo të premte në orën 21:00.

Përveç xhekpotit, ka 12 nivele të tjera në të cilat lojtarët mund të fitojnë çmime. Kjo e bën xhekpotin shumë të popullarizuar edhe nëse nuk arrin nivelet e çmimit të parë të Euromillions dhe MegaMillions. Lotaria gjithashtu ka shanse më të mira për të fituar sesa xhekpotet e tjera të zakonshme. Është vendosur në mënyrë që të fitohet më shpesh në vend që të rritet një çmim i parë në numra astronomikë me përmbysje.

Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

TheLotter

al Country FlagCheckmark
BonusKartela gërvishtëse mujore!
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën
Show less...
Shfaq më shumë
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën

TheLotter, numri i licencës: MGA/CRP/402/2017, është në pronësi dhe operohet nga Lotto Direct Limited, numri i regjistrimit: C77583. Kjo kompani është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Kjo do të thotë që qeveria e Maltës mban një sy vigjilent mbi TheLotter për t'u siguruar që të gjitha operacionet e saj janë të ligjshme dhe të paligjshme. Themeluar në vitin 2002, TheLotter është një shërbim i pavarur për blerjen e biletave, me mbi 20 zyra ndërkombëtare.

Bonus50 rrotullime falas me depozitë
Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    AgentLotto, numri i kompanisë 157283, është një shërbim kumari i licencuar ndërkombëtarisht. Platforma u lejon lojtarëve të blejnë bileta për llotaritë shtetërore në vende të ndryshme. AgentLotto është një markë Agento NV, e regjistruar zyrtarisht në Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Si pronar i AgentLotto-s, Agento NV, operon sipas një licence të lëshuar nga Qeveria e Curacao-s, me numrin e nënlicencës GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca e ka lejuar Agento NV të kryejë çdo aktivitet në lidhje me shortet e lotarisë për dhjetë vjet që kur AgentLotto filloi online.