6D Lotto Results

Lotto 6D drejtohet nga Zyra e Lotarisë së Bamirësisë në Filipine. Shortet zhvillohen çdo të martë, të enjte dhe të shtunë në orën 21:00. Konsiderohet si një nga lojërat më të thjeshta të lotarisë. Lojtari zgjedh gjashtë shifra nga zero në nëntë.

Çmimi kryesor ndahet midis numrit total të fituesve, kështu që sa më pak fitues të ketë, aq më i lartë është çmimi për person. Çmimet nuk janë tepër të mëdha në këtë llotari, por mjaft të konsiderueshme për të bërë një ndryshim te fituesi.

Shorti për shortin shfaqet drejtpërdrejt në TV dhe transmetohet drejtpërdrejt në faqet e rrjeteve sociale. Herë pas here dita e shortit mund të ndryshohet nëse ka një festë të rëndësishme kombëtare. Disa faqe interneti do të mbajnë gjithashtu rezultatet. Për të bërë një pretendim për një nga çmimet më të mëdha, do t'ju duhet të vendosni emrin dhe nënshkrimin tuaj në pjesën e pasme të biletës dhe të keni dy formularë ID.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.