Bingo 5 Results

Japonia ka disa lojëra llotarie; më popullorja është Bingo 5. Shorti për këtë bëhet vetëm një herë në javë, të mërkurën në orën 20.00. Lojtari zgjedh një grup numrash nga një gamë më e gjerë, si për shumicën e llotarive në mbarë botën.

Biletat janë në shitje deri në një kohë të shkurtër përpara se të bëhet shorti, më pas shitjet rifillojnë pasi të përfundojë shorti. Këto mund të blihen nëpërmjet shitësve me pakicë dhe në internet.

Rezultatet mund të shihen në televizion, por ato publikohen edhe online menjëherë pasi të jetë verifikuar shorti. Një lojtar që beson se ka fituar një çmim mund ta kontrollojë biletën e tij në shitësin me pakicë nëse e ka blerë personalisht, por nëse e ka blerë atë në internet, atëherë kontrolli është automatik.

Çmimet më të vogla paguhen nëpërmjet shitësit me pakicë ose drejtpërdrejt në internet, por duhet bërë një kërkesë për një çmim më të madh.

Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve
Show less...
Shfaq më shumë
  • Kazino me rul të lartë
  • Luajtur në shumë vende
  • Zgjedhja më e mirë e basteve

Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, 1xBet është vendi ku duhet të shkoni! 1xBet është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2011 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.

Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    Kur vjen puna për të gjetur një mënyrë të përshtatshme për të luajtur lojëra llotarie në internet, Lucky Bird Casino është vendi ku duhet të shkoni! Lucky Bird Casino është një Lotaria e themeluar mirë që u themelua në 2017 . Që atëherë, ajo ka fituar një reputacion pozitiv për të qenë i besueshëm dhe i besueshëm, duke ofruar një përzgjedhje të madhe lojërash, një sërë opsionesh pagese dhe një ekip miqësor të shërbimit ndaj klientit. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në këtë faqe interneti për të shijuar një përvojë të shkëlqyer të lojërave të lotarisë në internet.