Rezultati El Gordo

Ky mund të mos jetë emri fillestar që përmendet kur pyetet për llotaritë e mëdha, por do të jetë i pari që dikush në Spanjë mendon. Kjo është lotaria më e madhe në botë për sa i përket çmimit total të paguar. El Gordo do të thotë 'i dhjami'. Kjo filloi si një pseudonim për çmimin e parë (më të madh), por më vonë u bë një referencë për të gjithë lotarinë.

E njohur edhe si Lotaria e Krishtlindjeve, shorti bëhet çdo 22 dhjetor. Në vitin 2021, shorti do të hidhet në Teatro Real de Madrid. Transmetohet drejtpërdrejt në orën 09:00 CET. El Gordo është një short i veçantë i Lotteria National javore që synon të sjellë gëzim të Krishtlindjeve për lojtarët në vend. Ajo drejtohet nga Loterías y Apuestas del Estado.

Ka 4 milionë dollarë për fituesin, 1,25 milionë dollarë për biletën e dytë, 500,000 dollarë për të tretën, 200,000 dollarë për secilën nga dy biletat e vendit të katërt dhe 60,000 dollarë për secilën nga tetë biletat e vendit të pestë.

Flag

Kazinotë më të mira

al Country FlagCheckmark

TheLotter

al Country FlagCheckmark
BonusKartela gërvishtëse mujore!
Show less...Shfaq më shumë
Merr bonusin
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën
Show less...
Shfaq më shumë
  • Zbritje për klubin VIP
  • Shumëgjuhëshe
  • Lotaria e disponueshme në mbarë botën

TheLotter, numri i licencës: MGA/CRP/402/2017, është në pronësi dhe operohet nga Lotto Direct Limited, numri i regjistrimit: C77583. Kjo kompani është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Kjo do të thotë që qeveria e Maltës mban një sy vigjilent mbi TheLotter për t'u siguruar që të gjitha operacionet e saj janë të ligjshme dhe të paligjshme. Themeluar në vitin 2002, TheLotter është një shërbim i pavarur për blerjen e biletave, me mbi 20 zyra ndërkombëtare.

Bonus50 rrotullime falas me depozitë
Show less...Shfaq më shumë
Show less...
Shfaq më shumë

    AgentLotto, numri i kompanisë 157283, është një shërbim kumari i licencuar ndërkombëtarisht. Platforma u lejon lojtarëve të blejnë bileta për llotaritë shtetërore në vende të ndryshme. AgentLotto është një markë Agento NV, e regjistruar zyrtarisht në Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Si pronar i AgentLotto-s, Agento NV, operon sipas një licence të lëshuar nga Qeveria e Curacao-s, me numrin e nënlicencës GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca e ka lejuar Agento NV të kryejë çdo aktivitet në lidhje me shortet e lotarisë për dhjetë vjet që kur AgentLotto filloi online.